VIDEO Nicole Kidman, dezvaluiri despre scenele brutale din "Big Little Lies": a ramas cu vanatai si a facut "un gest nebunesc"

VIDEO Nicole Kidman, dezvaluiri despre scenele brutale din

In serialul drama difuzat si in Romania de HBO, Nicole Kidman, care implineste in curand 50 de ani, o interpreteaza pe avocata pensionara Celeste Wright, care este captiva intr-o relatie abuziva cu sotul sau, Perry, portretizat de actorul Alexander Skarsgard. Povestea incepe cu o lume perfecta cu mame devotate, sotii de succes, copii adorabili si case impecabile, dar treptat se va descoperi o retea de minciuni care se tese pentru a mentine aceasta aparenta lume idilica in cadrul unei comunitati in care domneste barfa, invidia si tradarile.

acum 41 luni (9 Jun 2017)

In serialul drama difuzat si in Romania de HBO, Nicole Kidman, care implineste in curand 50 de ani, o interpreteaza pe avocata pensionara Celeste Wright, care este captiva intr-o relatie abuziva cu sotul sau, Perry, portretizat de actorul Alexander Skarsgard.

Actrita a marturisit ca s-a ales cu mai multe vanatai si chiar a fost nevoita sa ia calmante dupa ce a filmat o serie de scene violente in care personajul ei este abuzat fizic si sexual.

Reese Witherspoon, care joaca de asemenea in "Big Little Lies", si-a amintit ca Nicole Kidman a sunat-o in acea zi si i-a povestit intregul incident: "Stateam la un hotel si m-a sunat spunandu-mi ca a facut cel mai nebunesc lucu. Dupa ce a ajuns de pe platourile de filmare a avut o criza oribila.

Nicole Kidman a detaliat o scena care a facut-o sa se simta "furioasa si umilita". Si imi amintesc ca regizorul Jean-Marc a venit langa mine si m-a invelit cu un prosop in pauza dintre duble.

Totodata, Kidman a marturisit ca sotul ei, muzicianul Keith Urban, a fost afectat vazand-o intorcandu-se acasa de la filmari cu vanatai: "A fost devastat prima data cand m-a vazut, dar apoi mi-a zis: ."

"Big Little Lies" este o noua productie originala HBO, o drama despre cinci mame care traiesc in statiunea balneara Monterrey (California), ai caror copii cu varste intre 6 si 7 ani merg la aceeasi scoala si ale caror vieti sunt tulburate de o crima nerezolvata.

Povestea incepe cu o lume perfecta cu mame devotate, sotii de succes, copii adorabili si case impecabile, dar treptat se va descoperi o retea de minciuni care se tese pentru a mentine aceasta aparenta lume idilica in cadrul unei comunitati in care domneste barfa, invidia si tradarile.

Bazata pe cartea de succes cu acelasi titlu scrisa de Liane Moriarty, noul serial HBO exploreaza chestiuni sensibile, precum abuzul scolar, violen... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro