VIDEO. Nepoata lui Morgan Freeman, INJUNGHIATA mortal in plina strada

Conform martorilor, citaţi de New York Post, bărbatul ar fi atacat-o pe actriţă in ceea ce se consideră că a fost un "act de exorcism". In 2012, Morgan Freeman a fost nevoit să dezmintă public o serie de speculaţii conform cărora ar fi fost implicat intr-o relaţie amoroasă cu E’Dena Hines.

acum 91 luni (17 Aug 2015)

Nepoata lui Morgan Freeman, actriţa E’Dena Hines, a fost injunghiată mortal pe o stradă din Manhattan, New York.

Incidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, cand un apel la numărul de urgenţă 911 anunţa un atac armat pe o stradă aflată in apropiere de locuinţa victimei.

Iubitul victimei, Lamar Davenport, se afla in apropiere, fiind reţinut de poliţişti şi dus la un spital psihiatric pentru un consult.

Conform martorilor, citaţi de New York Post, bărbatul ar fi atacat-o pe actriţă in ceea ce se consideră că a fost un "act de exorcism".

Tanăra a fost injunghiată de 16 ori, iar atacatorul se pare că şi-a continuat asaltul chiar şi după ce victima incetase din viaţă.

După tragicul incident de duminică, Morgan Freeman a emis o scurtă declaraţie publică, in care şi-a exprimat regretul faţă de cele intamplate.

"Lumea nu va cunoaşte niciodată talentul său artistic şi cat de multe avea de oferit. Familia şi prietenii ei au fost indeajuns de norocoşi să fi cunoscut ce insemna ea ca persoană. Odihnească-se in pace", a transmis Morgan Freeman, printr-un purtător de cuvant.

In 2012, Morgan Freeman a fost nevoit să dezmintă public o serie de speculaţii conform cărora ar fi fost implicat intr-o relaţie amoroasă cu E’Dena Hines. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro