VIDEO Motorola, asasinat in lift. Cum a decurs operatiunea de eliminare a unui sef al separatistilor rusi din Donetk

VIDEO Motorola, asasinat in lift. Cum a decurs operatiunea de eliminare a unui sef al separatistilor rusi din Donetk

Arsen Pavlov (33 de ani) s-a casatorit in 2014, in plin razboi intre separatisti si trupele guvernamentale Kievul, aratat cu degetul Daca barbatul care a luptat alaturi de "Motorola" a evocat doua piste, liderii separatistilor din Donbas arata cu degetul spre Kiev. De fapt, in afara de "Motorola", mai multi sefi militari ai insurgentilor considerati adversari de autoritatile separatiste au fost ucisi in circumstante neclare, departe de campurile de lupta.

acum 47 luni (17 Oct 2016)

Arseni Pavlov, un lider militar separatist din Donbas (regiunile Donetk si Lugansk, n. red.) cunoscut mai mult cu numele de razboinic "Motorola", nu a fost ucis pe campul de lupta, ci in lift, alaturi de unul dintre bodyguarzii sai. De asemenea, mai multe persoane au fost ranite in momentul uciderii lui "Motorola", care a cazut, duminica, victima exploziei unei bombe.

Aproximativ 50 de barbati inarmati, mai multe camioane militare si un blindat usor se aflau duminica seara la locul exploziei.

Arsen Pavlov (33 de ani) s-a casatorit in 2014, in plin razboi intre separatisti si trupele guvernamentale Kievul, aratat cu degetul

Daca barbatul care a luptat alaturi de "Motorola" a evocat doua piste, liderii separatistilor din Donbas arata cu degetul spre Kiev.

Petro "Porosenko a incalcat armistitiul si ne-a declarat razboi", a declarat imediat dupa asasinarea lui "Motorola" asa-zisul presedinte al autoproclamatei Republici Populare Donetk Aleksandr Zaharcenko, care s-a deplasat la fata locului si a ordonat o operatiune contraterorista in zona.

Denis Pusilin, reprezentantul Republicii Populare Donetk in Grupul de contact privind Ucraina, este de aceeasi parere. Asa-zisii sefi ai Donetkului si Luganskului, amenintati ca vor pati la fel

In timp ce o ancheta este in curs, patru barbati mascati au revendicat asasinarea lui "Motorola".

Totodata, ei au avertizat ca Aleksandr Zaharcenko si omologul sau Igor Plotnitki din autoproclamata Republica Populara Lugansk vor avea aceeasi soarta.

De fapt, in afara de "Motorola", mai multi sefi militari ai insurgentilor considerati adversari de autoritatile separatiste au fost ucisi in circumstante neclare, departe de campurile de lupta. In 2015, liderii cazaci Pavel Dremov si Aleksandr Bednov , cunoscut cu numele de razboinic"Batman", au fost la randul lor uci... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro