VIDEO Mortii la inundatii folositi pentru a spala imaginea lui Oprisan. Filmulet odios montat de aghiotantii baronului PSD Vrancea

VIDEO Mortii la inundatii folositi pentru a spala imaginea lui Oprisan. Filmulet odios montat de aghiotantii baronului PSD Vrancea

Pagina de Facebook a PSD Vrancea a fost "alimentata" luni cu un filmulet de nici doua minute, dar care a adunat aproape 15.000 de vizualizari, in care presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Orpisan, este prezentat ca o victima politica a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Cum fuge "haituitul" Oprisan, de sapte ani, de justitie, in "Dosarul Caprioara": prefecti amnezici, politisti aroganti cu instanta, primari audiati cu forta Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, a reusit, timp de sapte ani si jumatate, sa amane termenele de judecata in marele "Dosar Caprioara", in care este acuzat de coruptie.

acum 111 luni (20 Jan 2015)

Pagina de Facebook a PSD Vrancea a fost "alimentata" luni cu un filmulet de nici doua minute, dar care a adunat aproape 15.000 de vizualizari, in care presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Orpisan, este prezentat ca o victima politica a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Filmuletul, ilustrat cu imagini de la inundatiile din anul 2005, ni-l prezinta intr-un colaj de fotografii pe baronul Oprisan in mijlocul evenimentelor, pe fondul derularii secventelor fiind titrate informatii despre amploarea inundatiilor, care au distrus "kilometri de drumuri". Practic, filmul lasa lasa de inteles faptul ca drumurile pentru care Oprisan s-a ales cu doar de coruptie la DNA au fost calamitate, in conditiile in care procurorii spun ca nu s-au facut niciodata, desi Consiliul Judetean a primit bani pentru ele.

Tot in filmulet apare repetitiv fostul presedinte Traian Basescu care le spune ziaristilor ca "Oprisan are o stare de urgenta la DNA", toate acestea dupa ce baronul i-a cerut la inundatii sa declare stare de urgenta in Romania.

Mortii la inundatii folositi de PSD Vrancea intr-o tentativa disperata de salvare a imaginii baronului Oprisan

"21.000 de persoane evacuate, 14 morti.

Deloc intamplator, filmuletul, care denota oarecare disperare in randul pesedistilor, este aruncat pe site cu doar doua zile inainte de termenul de la Cluj al procesului lui Oprisan, in care magistratul va lua in discutie daca vor fi angajati alti experti dupa arestarea celor doua femei care au vrut sa masluiasca expertiza contabila solicitata de Oprisan. Expertul agreat de Ministerul Justitiei nu si-a facut temele nici la termenul de joi

Urmatorul termen a fost stabilit pe data de 22 ianuarie, cand este posibil sa se ia in discutie si o schimbare a incadrarii juridice a faptelor.

Cum fuge "haituitul" Oprisan, de sap... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro