VIDEO Momentul in care Melania il respinge pe Donald Trump, cand acesta incearca sa o apuce de mana in Israel

VIDEO Momentul in care Melania il respinge pe Donald Trump, cand acesta incearca sa o apuce de mana in Israel

Imbracata in alb, cu o fusta tip creion si sacou si cu ochelari de soare la ochi, Melania ii impinge mana lui Trump cu o atingere brusca, inainte ca liderul de la Casa Alba sa fie intampinat de premierul israelian, Benjamin Netanyahu, de presedintele Reuven Rivlin si de sotiile acestora.

acum 81 luni (22 May 2017)

In imaginile surprinse de cotidianul israelian Haaretz dupa aterizarea avionului prezidential Air Force One in Tel Aviv, se poate observa cum prima-doamna respinge incercarile sotului sau de a o apuca de mana.

Imbracata in alb, cu o fusta tip creion si sacou si cu ochelari de soare la ochi, Melania ii impinge mana lui Trump cu o atingere brusca, inainte ca liderul de la Casa Alba sa fie intampinat de premierul israelian, Benjamin Netanyahu, de presedintele Reuven Rivlin si de sotiile acestora. Dupa ceremonia de investire a lui Donald Trump, au devenit viral imaginile cu zambetul care a disparut de pe fata primei-doamne in secunda in care liderul de la Casa Alba s-a intors cu spatele la ea.

I can't stop staring at the gif https://t.co/LqHMmFOVyp pic.twitter.com/CSGxT2eRS4 -- Ashley Feinberg (@ashleyfeinberg) January 23, 2017 Comentariile de pe retelele sociale au luat amploare dupa ce un gif cu acest moment a primit un like de pe contul ei de Twitter. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro