VIDEO Momentul fatal in care poarta de intrare in Timisoara se prabuseste si ucide un om. Atentie: imagini socante

VIDEO Momentul fatal in care poarta de intrare in Timisoara se prabuseste si ucide un om. Atentie: imagini socante

La cateva zile de la teribilul incident, un utilizator de Facebook, Leo Luke, a postat pe pagina sa o filmare care a fost facuta de pe camera de la bordul unei masini din trafic si care a surprins, de la distanta, momentul fatal al prabusirii portii in timpul furtunii.

acum 72 luni (22 Sep 2017)

Furtuna care a lovit vestul tarii duminica si a avut urmari grave in Timisoara a luat 8 vieti in toata zona, dintre care si un tanar de 24 de ani. Este vorba despre Vlad Baici, care a fost strivit de poarta enorma de la intrarea in Timisoara, de pe Calea Lugojului.

O echipa de la descarcerare s-a chinuit degeaba, zeci de minute, sa-l scoata dintre fiarele masinii.

La cateva zile de la teribilul incident, un utilizator de Facebook, Leo Luke, a postat pe pagina sa o filmare care a fost facuta de pe camera de la bordul unei masini din trafic si care a surprins, de la distanta, momentul fatal al prabusirii portii in timpul furtunii. Vechea poarta, in legatura cu care timisorenii se plangeau ca se desprind bucati din ea, a fost in buna parte demontata, iar la acea vreme presa relata ca s-ar fi facut interventii pe consolele verticale, care duminica au cedat. Citeste si:

Cine este tanarul care si-a pierdut viata in timpul furtunii din Timisoara, dupa ce poarta de intrare in oras s-a prabusit pe masina lui Poarta enorma care s-a prabusit si a omorat un om in timpul furtunii din Timisoara, reabilitata in urma cu doar doi ani. Cat a costat Cine este expertul care a verificat poarta de la intrarea in Timisoara acum trei ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro