VIDEO Momentul exploziei masinii in care se afla jurnalistul Pavel Seremet

VIDEO Momentul exploziei masinii in care se afla jurnalistul Pavel Seremet

Material video a fost publicat de kiyany.obozrevatel.com Din imagini se poate vedea cum automobilul a explodat intr-o intersectie, in apropiere de trecerea de pietoni, intr-o zona publica, in care se aflau si alti oameni.

acum 42 luni (20 Jul 2016)

Material video a fost publicat de kiyany.obozrevatel.com

Din imagini se poate vedea cum automobilul a explodat intr-o intersectie, in apropiere de trecerea de pietoni, intr-o zona publica, in care se aflau si alti oameni.

Explozia s-a produs la ora 7.45, dimineata, cand Seremet a parcurs cateva zeci de metri de la casa sa, iar cand a ajuns in fata restaurantului McDonalds, masina a explodat. Procurorul general al Ucrainei, Iurii Lutenko, a scris pe pagina sa de Facebook ca este vorba despre un asasinat si cu siguransa a fost instalat un dispozitiv explozibil in autovehiculul jurnalistului. Jurnalistul avea 44 de ani, s-a nascut si a crescut in Republica Belarus, insa din cauza conflictelor cu regimul Lukasenko, a fost nevoit sa imigreze in Rusia. Jurnalistul va fi inmormantat in Belarus, despre aceasta anunta jurnalista Svetlana Kalinkina, pe pagina sa de Facebook. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro