VIDEO Momentele care au impresionat la "Romanii au talent": Andra a trimis un concurent direct in semifinala

VIDEO Momentele care au impresionat la

Romanii au talent 2017: Paula Rad - Interpreteaza O mio babbino caro pe romaniiautalent.protv.ro Cele mai importante momente din prima editie "Romanii au talent" Prima editie a noului sezon "Romanii au talent" a fost deschisa de un pusti de numai 12 ani, Stefan Ungureanu, care a surprins cu un numar de aeromodelism, pe care l-a prezentat din mijlocul publicului. Romanii au talent 2017: Cristina Similitan si Andrei Plugaru - Roller Skating pe romaniiautalent.protv.ro Chiar daca are o poveste trista de viata, Calin Muresan nu a renuntat niciodata la visul lui, si-a dorit sa uimeasca juriul cu talentul sau si a prezentat un moment de dans contemporan plin de emotie si pasiune. Romanii au talent 2017: Luca Rubino si Florin Budnaru - Interpreteaza melodia Il mare calmo della sera pe romaniiautalent.protv.ro Florin Suciu - Buh este actor, iar in prima editie "Romanii au talent" si-a inceput momentul cu un numar de magie cu carti pentru care i-a avut asistenti pe Pavel si pe Bubu, un iepure de plus cu ajutorul caruia Florin si-a demonstrat si calitatile de ventriloc.

acum 87 luni (18 Feb 2017)

Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Florin Calinescu si-au reluat locurile la masa juriului "Romanii au talent" pentru un nou capitol. Primul episod a adus pe micile ecrane momente de comedie, numere de dans impresionante, acrobatii spectaculose, dar si muzica. Chiar daca a facut 11 ani de canto, Paula nu a fost niciodata angajata in domeniul pentru care s-a pregatit si lucreaza ca femeie de serviciu. Visul de a fi pe scena si a fi aplaudata i s-a implinit vineri la "Romanii au talent", cand intreaga sala a fost in picioare la finalul momentului, iar Andra nu a ezitat sa-l transforme in preferatul ei din acest sezon si sa o trimita pe concurenta direct in semifinala. Pielea de gaina a ramas si dupa ce ai cantat.

Romanii au talent 2017: Paula Rad - Interpreteaza O mio babbino caro pe romaniiautalent.protv.ro Cele mai importante momente din prima editie "Romanii au talent" Prima editie a noului sezon "Romanii au talent" a fost deschisa de un pusti de numai 12 ani, Stefan Ungureanu, care a surprins cu un numar de aeromodelism, pe care l-a prezentat din mijlocul publicului. "Se poate face spectacol din absolut orice in ziua de astazi, din lucruri pe care ieri nici nu ni le puteam imagina", a declarat Andi Moisescu la finalul momentului. Sase mamici extrem de carismatice au urcat pe scena in prima editie "Romanii au talent" impreuna cu sase bebelusi cuminti si zambitori. Cei 12 formeaza trupa MamaLiga si au prezentat un moment de dans inedit, apreciat de toti cei prezenti in sala.

Cei 21 de membri ai Ansamblului Violoncellissimo au cantat magistral la violoncel, pian, tobe si xilofon si au creat un moment care a ridicat publicul in picioare. "Suna intr-un fel si-ti da pielea aia de gaina pe care tot o asteptam la fiecare moment", le-a spus Andra concurentilor.

Dr. Bubble si Milkshake au prezentat un moment inedit de teatru pentru copii cu baloane de sapun. Au adus la "Romanii au talent" un moment magic, plin de culoare si umor, care i-a incant... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro