VIDEO Mircea Geoana la Adevarul Live: Voi sustine un proiect de tara propus de Klaus Iohannis

VIDEO Mircea Geoana la Adevarul Live: Voi sustine un proiect de tara propus de Klaus Iohannis

Estimarea mea este ca avem obligatia ca cei care raman in picioare dupa acest purgatoriu aplicat de romani si de Justitie sa putem reprezenta interesele celor pe care stanga trebuie sa-i reprezinte si PSD a uitat. Poate trebuie invatat ceva de la votul din Senat si principala concluzie este ca, una este sa faci o propunere despre un subiect punctual, si alta este despre crearea unei majoritati. Nua vem dreptul sa abandonam vreodata investitia politica, economica, de sange, de neam, de a aduce R. Ma uit in jurul Romaniei si trebuie sa constat ca, practic, cam pe toate partile exista un inceput de intentie de acomodare cu Rusia.

acum 108 luni (24 Feb 2015)

Noua platforma condusa de Mircea Geoana a adunat deja dintre nemultumitii din Parlament zece deputati si sapte senatori - ultima "achizitie" fiind Alexandru Mazare, fratele primarului Constantei Radu Mazare.

Cum vrea Mircea Geoana sa revina in prim planul politicii, ce rol are partidul sau in schimbarea majoritatii actuale din Parlament, ce negocieri poarta cu noul PNL dar si ce functie vizeaza in schimbul spirinului sau? La aceste intrebari, dar si la cele ale cititorilor Adevarul a raspuns fostul ministru de externe Mircea Geoana, in cadrul emisiunii Adevarul Live. Ceea ce este nou sub soare este de fapt incheierea unui ciclu istoric, in care clasa politica a ajuns la un punct terminus. Asteptarea mai profunda este o schimbare a modului in care este administrata Romania. Ceea ce se itampla in aceasta perioada este ca vechile partide par sa-si fi consumat mandatul de incredere. Estimarea mea este ca avem obligatia ca cei care raman in picioare dupa acest purgatoriu aplicat de romani si de Justitie sa putem reprezenta interesele celor pe care stanga trebuie sa-i reprezinte si PSD a uitat. Este vorba de reinventarea stangii. Pe termen scurt, interesul este de a putea pune pe picioare un nou proiect de tara. Dcaa va uitati la sondajele de opinie, in care 91% din romani isi doresc un nou proiect de tara. Programul presedintelui Iohannis este unul liberal, care trebuie sa aiba o completare dinspre stanga. Scopul meu este legat de un nou proiect de tara.

Sunteti multumit de numarul de parlamentarii pe care i-ati adus in acest partid? Am initiat un Grup de Initiativa, nici macar un partid. In trei saptamani, sa ai grupuri parlamentare, nu este putin lucru. Sunt foaret multumit de startul initiativei noastre. Am fost extraordinar de loial, in linia partidului. A existat o presiune ca liderul partidului sa candideze si am spus sa nu sparg eu aceasta armonie din interiorul partidului. PSD se indeparteaza de misiunea sa de stanga. Ponta a fost mem... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro