VIDEO Mircea Badea, umilit in lupta de motociclistul care l-a provocat

VIDEO Mircea Badea, umilit in lupta de motociclistul care l-a provocat

In total, pe parcursul celor doua reprize, Mircea Badea a lovit de 21 de ori cu piciorul, doar o parte din loviturile sale atingandu-l pe Teodor Emi. De cealalta parte, invinsul Mircea Badea a postat pe pagina de Facebook un mesaj in care explica de ce a renuntat atat de repede la lupta: "Ok, vad ca unii sunt foarte prosti.

acum 100 luni (8 Nov 2014)

Partida s-a desfasurat la un club de karate kempo din Bucuresti, unde nu au avut acces decat prietenii celor doi luptatori.

Dupa nici doua minute, Mircea Badea deja isi gasea refugiul in exteriorul dojo-ului, singurul mod in care putea scapa de loviturile puternice ale adversarului sau.

Un minut mai tarziu, Badea a reclamat o lovitura in spate si a solicitat cateva minute pentru a-si reveni, moment in care spectatorii au inceput sa-l ironizeze.

Dupa doua minute de discutii, Mircea Badea si staff-ul lui au decis sa renunte la lupta, arbitrii declarandu-l invingator pe Teodor Emi.

Chiar daca a acceptat cu greu umilinta infrangerii categorice, Badea a ramas in ring pentru a-si lua in primire diploma de participare.

In total, pe parcursul celor doua reprize, Mircea Badea a lovit de 21 de ori cu piciorul, doar o parte din loviturile sale atingandu-l pe Teodor Emi.

Primele declaratii dupa meci:

Imediat dupa victorie, motociclistul Teodor Emi a declarat:

"S-a tinut mai bine decat ma asteptam, dar rezultatul a fost cel pe care l-am promis.

De cealalta parte, invinsul Mircea Badea a postat pe pagina de Facebook un mesaj in care explica de ce a renuntat atat de repede la lupta:

"Ok, vad ca unii sunt foarte prosti. Am 40 de ani, n-am practicat sporturi de ring ca nu m-au interesat, dar nu m-am dat la o parte de la asta.

Lupta celor doi a avut loc in urma provocarii lansate de Teodor Emi, unul dintre motociclistii amenintati de Mircea Badea in direct, in timpul emisiunii pe care o prezenta din fata postului Antena 3. Suparat ca motociclistii se deplasau zgomotos pe soseaua Bucuresti - Ploiesti, Badea i-a amenintat pe cei care ii bruiau pamfletul. Aceasta a fost pregatita in cele mai mici amanunte de comun acord, cu reguli de bo... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro