VIDEO Ministrul Petre Daea, despre "programul Lana": "Va dam un leu pe kilogram pentru ca o vandeti. Iti asigura tunsul"

VIDEO Ministrul Petre Daea, despre

Petre Daea: "Va dam un leu pe kilogram pentru ca o vandeti" Petre Daea explica programul "Lana" Un alt fermier, care creste o rasa speciala de oi s-a plans ca oameni cu "tone de substanta cenusie" nu pot sa ii gaseasca rezolvare la problemele sale.

acum 85 luni (26 May 2017)

Agricultori, profesori, studenti, vizitatori, dar si politicieni au participat vineri la deschiderea unei noi editii a Banatagralim, cel mai mare targ agricol din Vestul tarii. Dupa momentul festiv dedicat deschiderii targului, ministrul a vizitat expozitia, fiind asaltat de fermierii cconfruntati cu o serie de probleme. Petre Daea si-a facut timp sa ii asculte pe fermieri, oferindu-le chiar numarul de telefon pentru a-l suna "marti la opt jumate" pentru a cauta solutii de rezolvare a problemelor.

Una dintre problemele ridicate de un fermier a fost legata de valorificarea lanii. "Pentru lana este o hotarare de Guvern. Va dam un leu pe kg pentru ca o vandeti. Pentru ca am promis, pana anul viitor facem retele de prelucrare. Pastrati-o si va dam un leu pe kilogram pentru ca o vandeti legal la cineva. Daca oaia are trei kg de lana iti asigura tunsul gratuit de la stat. Cu mieii facem reteaua de export. Sa aveti grija in continuare de oi, ca si noi avem grija de dumneavoastra", a declarat Daea.

Petre Daea: "Va dam un leu pe kilogram pentru ca o vandeti"

Petre Daea explica programul "Lana"

Un alt fermier, care creste o rasa speciala de oi s-a plans ca oameni cu "tone de substanta cenusie" nu pot sa ii gaseasca rezolvare la problemele sale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro