VIDEO. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, incalca legislatia rutiera. El considera ca poate primi eventual o amenda

El a recunoscut ca a gresit: "Categoric, din moment ce spun ca am vazut linia dupa ce o incalcasem deja si din moment ce am spus ca nu este vorba de o atitudine de incalcare, de sfidare a regulilor de circulatie".

acum 57 luni (3 Mar 2017)

Noul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, reunoaste ca a incalcat legislatia rutiera dupa ce a fost observat ca a iesit la volanul masinii trecand peste linia continua.

Incidentul s-a produs acum doua zile, in momentul in care masina condusa de ministrul Tudorel Toader a iesit din curtea Palatului Victoria.

Filmarea a fost realizata, se pare, de un protestatar care urma sa participe la demonstratia din fata sediului Guvernului. M-am uitat la sensul giratoriu ca sa o iau la stanga spre Catargiu, am vazut cedeaza trecerea si nu am vazut linia continua de jos. Cand am vazut linia continua deja o calcasem si atunci aveam fie de continuat, fie de dat inapoi. Am stat la semafor, am luat-o la stanga pe Catargiu si ce pot sa va spun e faptul ca, in mod sigur, nu a fost vorba de un gest de sfidare, de incalcare a regulii.

El a recunoscut ca a gresit: "Categoric, din moment ce spun ca am vazut linia dupa ce o incalcasem deja si din moment ce am spus ca nu este vorba de o atitudine de incalcare, de sfidare a regulilor de circulatie". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro