VIDEO Ministrul Carmen Dan, complice la o cerere in casatorie-surpriza la Scoala de Politie de la Campina

VIDEO Ministrul Carmen Dan, complice la o cerere in casatorie-surpriza la Scoala de Politie de la Campina

Geanina Gheorghe a fost invitata de iubitul sau, Ionut Georgescu, sa vina in fata tribunei cu oficiali din Ministerul de Interne si a intrebat-o, la microfon, daca vrea sa-i devina sotie. Imediat, ministru Carmen Dan a coborat de la tribuna oficiala, i-a felicitat pe cei doi tineri si i-a anuntat ca Ministerul de Interne le ofera un cadou special, o vacanta de o saptamana pe litoralul romanesc, la o unitate de cazare a institutiei.

acum 37 luni (14 Jul 2017)

Geanina Gheorghe a fost invitata de iubitul sau, Ionut Georgescu, sa vina in fata tribunei cu oficiali din Ministerul de Interne si a intrebat-o, la microfon, daca vrea sa-i devina sotie.

Imediat, ministru Carmen Dan a coborat de la tribuna oficiala, i-a felicitat pe cei doi tineri si i-a anuntat ca Ministerul de Interne le ofera un cadou special, o vacanta de o saptamana pe litoralul romanesc, la o unitate de cazare a institutiei.

"Speram sa veniti bronzati si sa va simtiti bine acolo, sa va intoarceti cu putere de munca", le-a urat ministrul celor doi logodnici.

Ministrul Carmen Dan i-a felicitat pe cei doi logodnici si le-a oferit o vacanta la mare FOTO Diana Frincu

Intrebata daca stia ca se pregateste ceva cu totul special in timpul ceremoniei de absolvire de la Campina, Carmen Dan a zambit complice si a recunoscut ca fusese anuntata inainte.

In schimb, Geanina, tanara ceruta in casatorie, a fost total luata prin surprindere de gestul prietenului sau cu care are o relatie de patru ani.

Impreuna cu Geanina alti 480 de elevi au absolvit, vineri, cursurile Scolii de Agenti de Politie de la Campina. Repartitia viitorilor agenti de politie se face in ordinea notelor cu care au absolvit scoala, cei care au medii peste 8 vor avea prioritate si pot alege unde sa-si desfasoarea activitatea. Cel mai mult, noii agenti de politie se tem de localitatile din judetul Tulcea si asta din cauza conditiilor grele de munca din zona deltei Dunarii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro