VIDEO Mihai Tudose explica de ce nu are card: "Salariul meu incape intr-un plic subtire. Sunt casatorit, dispare repede"

VIDEO Mihai Tudose explica de ce nu are card:

"Greseala domniei sale (n.red.: Adrian Tutuianu) a fost ca a lasat sa treaca asa ceva, ca stia ca exista acest tip de discutii si, in loc sa dezamorseze, sa ne spuna macar despre ce e vorba acolo, lucrurile au ajuns in acest punct", a punctat premierul.

acum 65 luni (6 Sep 2017)

Aveti impresia ca este un salariu atat de mare ca prim-ministru sa umbli cu doua sacose dupa tine? Ulterior, premierul a fost provocat sa raspunda daca a facut vreodata cumparaturi online sau daca a platit facturi pe Internet. Acesta a raspuns negativ, adaugand ca "fiecare cu treaba lui. Acesta a subliniat ca nu a atacat bancile si ca "ele reprezinta un element foarte important in orice economie. In acelasi interviu, Tudose a atins si alte subiecte, printre care si demisia ministrului Apararii, Adrian Tutuianu, despre care a spus ca a luat decizia in urma comunicarii eronate privind plata salariilor din minister. "Greseala domniei sale (n.red.: Adrian Tutuianu) a fost ca a lasat sa treaca asa ceva, ca stia ca exista acest tip de discutii si, in loc sa dezamorseze, sa ne spuna macar despre ce e vorba acolo, lucrurile au ajuns in acest punct", a punctat premierul. O alta tema discutata de catre prim-ministru a fost prognozele Fondului Monetar International (FMI), Tudose subliniind ca saptamana viitoare tara noastra va primi rectificare pozitiva. Totodata, acesta a criticat previziunile FMI, spunand despre acestea ca "ori nu va pricepeti, ori are cineva ceva cu Romania". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro