VIDEO Mihai Sturzu asteapta sa scape tara de Dragnea si da detalii din culisele PSD

VIDEO Mihai Sturzu asteapta sa scape tara de Dragnea si da detalii din culisele PSD

Din pacate, stilul asta de conducere catalizat de Dragnea inseamna sa-si puna oameni obedienti in functii, oameni care sa nu ridice niciun fel de problema, iar acesti oameni au blocat tot sistemul, pentru ca ei n-au curaj. Toti sunt orbiti de teorii d-astea ca sigur ii conduce cineva si nu sunt in stare de nimic, pentru ca ei la baza nu au o meserie, nu se pricep la nimic. Eu le-am spus o chestie de bun simt: hai sa facem un nou statut, o prevedere banala, sa le multumim celor care au ajutat partidul timp de 25 de ani cu experienta lor in structurile PCR si UCR si sa-i rugam sa ne lase sa continuam fara ei.

acum 79 luni (28 Nov 2017)

Mihai Sturzu, care a demisionat din PSD in 2015 dupa un schimb de acuzatii cu Liviu Dragnea, a povestit cum se faceau lucrurile in partid dupa ce a devenit Dragnea lider.

Cele mai importante declaratii Eu am spus ce aveam de spus de acum doi ani. Eu am invatat sa evaluez politicienii, fiind acolo intre ei, cu un criteriu: stai de vorba cu un om, mare politician, si-l intrebi: "Ma scuzati, ce meserie aveti dvs.? Foarte multi nu se pricep la nimic altceva si nu se pricep nici la politica, au intrat in politica pentru ca asa a fost viata, ca asa au progresat si viata lor inseamna sa pupe un sef. Nu indrazneai sa intri in vorba cu ei, oamenii aia erau destepti, cand vorbea unu de economie, stia economie, pentru ca el condusese companii cu mii de oameni, stia despre ce e vorba. Eu ii stiu pe multi dintre ministrii de astazi, pai n-as avea curaj sa-i rog sa se duca pana la masina sa-mi aduca ghiozdanul, se pierd pe drum. Din pacate, stilul asta de conducere catalizat de Dragnea inseamna sa-si puna oameni obedienti in functii, oameni care sa nu ridice niciun fel de problema, iar acesti oameni au blocat tot sistemul, pentru ca ei n-au curaj. Daca ii spui unui om sa mute o sticla de apa o sa-ti spuna ca trebuie sa faca mai intai comisie. Toti sunt orbiti de teorii d-astea ca sigur ii conduce cineva si nu sunt in stare de nimic, pentru ca ei la baza nu au o meserie, nu se pricep la nimic. Din pacate, acest stil de conducere de la centru a inceput sa se extinda si in tara. Iar cei buni, pe care ii stiu si cu care am lucrat, sunt acum marginalizati, pusi de-o parte, multi dintre ei dati afara din partid pentru ca locul lor sa fie luat de unii care nu comenteaza, unii care zic doar: "Da, sefu'!", "Multumesc, sefu'!" Si dezbtarerea inseamna sa asculti puncte de vedere contradictorii, puncte de vedere pe care poate tu nu le-ai vazut pana atunci, dar poate le accepti daca ti se aduc argumente. Acum nu se mai discuta, acum vine lumina de la centr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro