VIDEO Mihai Sora: "Aveti obligatia sa mergeti sa votati. Altfel, va pierdeti dreptul de a va plange daca nu va merge bine"

VIDEO Mihai Sora:

Mihai Sora precizeaza ca a facut aceasta inregistrare joi, in ziua Sfantului Nicolae, pentru a le reaminti romanilor ca au datoria morala sa isi exprime optiunea, ca sa poata spune ca sunteti cetateni responsabili, cu drepturi depline, inclusiv acela de a protesta ulterior, daca vor fi prost guvernati. De aceea va indemn, oameni buni, sa mergeti duminica viitoare sa votati: sa puneti stampila pe numele pe care-l alegeti VOI: dupa matura chibzuinta!", isi incheie Sora mesajul.

acum 90 luni (8 Dec 2016)

Mihai Sora precizeaza ca a facut aceasta inregistrare joi, in ziua Sfantului Nicolae, pentru a le reaminti romanilor ca au datoria morala sa isi exprime optiunea, ca sa poata spune ca sunteti cetateni responsabili, cu drepturi depline, inclusiv acela de a protesta ulterior, daca vor fi prost guvernati. Poti sa fii cinstit fara sa fii competent. Poti sa fii competent fara sa fii cinstit. Eu astept de la un om pe care-l trimit in Parlament, punand stampila pe numele lui, sa fie cinstit si competent. Un competent care e necinstit e unul care poate sa-si aduca spre interesul lui, intr-un fel greu detectabil de catre cei din afara, misiunea pentru care a fost trimis si care nu este de a-si ingriji propria prosperitate, ci de a se gandi la binele general. Si de a face tot ce-i sta in putinta pentru ca acest bine general sa se realizeze.

El spune ca o cinste fara competenta nu duce insa departe: nu poti sa-ti trimiti in Parlament un reprezentat care nu intelege - chiar impins de cele mai bune intentii - cum anume trebuie sa procedeze si ce anume trebuie sa faca pentru a-si indeplini misiunea. In ce ma priveste pe mine, personal, am sa pun stampila pe buletinul de vot al Uniunii Salvati Romania. Cred ca e bine sa mergem in directia de care vorbeam pentru ca avem de-a face cu oameni competenti, care si-au dovedit competenta in tot ce-au facut pana in momentul de fata. Sunt niste oameni care nu isi depasesc limitele - adica nu isi intind activitatea dincolo de posibilitatile lor, nu au aceasta pretentie - , iar lucrul pe care il fac il fac bine, de la inceput pana la capat", mai transmite filosoful Mihai Sora. El mai spune ca este important votul, dar este important, de asemenea, sa gandesti inainte de a pune stampila pe numele ales, sa nu o pui la intamplare. "Tu iti alegi, in fond, pe cineva care sa-ti reprezinte tie interesele si, pentru ca sa-l alegi bine, trebuie sa-l cantaresti, sa te informezi, sa nu iei votul drept o simpla formalitate. Deci cantareste-o bine",... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro