VIDEO Mihai Gadea, scos din minti in direct: "Pupati-o, domnule, in c*r pe Kovesi"

VIDEO Mihai Gadea, scos din minti in direct:

In editia de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gadea i-a avut invitati in studiou pe Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, Andreea Cosma si Serban Nicolae, de la PSD, pe avocatul Pavel Abraham si pe Mugur Ciuvica, potrivit site-ului Paginademedia.ro.

acum 44 luni (15 Feb 2018)

In editia de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gadea i-a avut invitati in studiou pe Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, Andreea Cosma si Serban Nicolae, de la PSD, pe avocatul Pavel Abraham si pe Mugur Ciuvica, potrivit site-ului Paginademedia.ro. Invitatii, la unison cu Gadea, incercau sa-l convinga pe Danca de faptul ca "nu intelege nimic" si ca Kovesi ar trebui sa demisioneze. Dupa ce Andreea Cosma i-a spus purtatorului de cuvant al PNL ca este "chiar penibil", Gadea i-a propus sa-i explice "asa, ca de la om la om". Apoi, moderatorul s-a apropiat intimidant de Danca si a inceput sa agite impacientat foile si degetul aratator, rostind raspicat: "Domnule Danca, nu e vorba despre oameni, e vorba de magistrati.

Laura Codruta Kovesi a sustinut miercuri seara o conferinta de presa in care a facut declaratii cu privire la scandalul iscat in jurul Serviciului teritorial Ploiesti si a facut precizari despre modul in care au fost facute anchetele, precizand clar ca nu are niciun motiv sa-si dea demisia. De asemenea, Kovesi a vorbit despre atacul asupra justitiei: "Atacul la adresa DNA nu este intamplator, asistam la un festival disperat al inculpatilor care vor sa umileasca societatea." ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro