VIDEO Mesajul unui medic din Cluj pentru comunitatea #rezist: "Pe mine m-a impresionat foarte tare mitingul PSD si mi-a dat o raza de speranta"

VIDEO Mesajul unui medic din Cluj pentru comunitatea #rezist:

In acelasi timp vreau sa va spun, nu reprosez nimic nimanui si nu acuz pe nimeni, dar am o gramada de intrebari si sper ca si altii le au si vreau sa le intreb cat de des posibil pentru ca este ceva la care acesti oameni nu au raspunsuri.

acum 56 luni (11 Jun 2018)

Unul dintre protestatari, Thomas Mendel, de profesie medic stomatolog, a avut un mesaj dur pentru comunitatea #rezist:

"Pe mine m-a impresionat foarte tare mitingul de ieri si mi-a dat si o raza de speranta. Asta este tot ce pot ei: cu tot santajul, cu toata mobilizarea, cu toata logistica, cu Guvernul, cu Parlamentul, cu toti banii, cu tot ce au, au reusit sa faca un munte de gunoi la propriu si la figurat.

Pe mine m-a incurajat foarte tare ceea ce am vazut ieri, dar pe de alta parte, trebuie sa va spun: nu se va lupta nimeni pentru noi. Si daca suntem in UE si avem aliati puternici care ne vor binele sau care ne sustin, ordine acasa facem doar noi, hainele murdare le spalam doar noi. Pe mine ma socheaza foarte mult sa vad ca pe Facebook e plin, plin de comentarii, de discutii, de tot ce vreti, iar noi aici suntem mai putini decat pe Facebook. Schimbarea adevarata si soarta ne-o luam in maini atunci cand nu mai stam pe Facebook si suntem aici in piata si o sa spunem ce ne doare si cu ce nu suntem de acord. In acelasi timp vreau sa va spun, nu reprosez nimic nimanui si nu acuz pe nimeni, dar am o gramada de intrebari si sper ca si altii le au si vreau sa le intreb cat de des posibil pentru ca este ceva la care acesti oameni nu au raspunsuri. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro