VIDEO Mesajul transant postat de un sofer revoltat la capatul unui pod care arata ca dupa bombardament: "Asa repara escrocii in Romania!"

VIDEO Mesajul transant postat de un sofer revoltat la capatul unui pod care arata ca dupa bombardament:

Toti soferii sunt nemultumiti de starea podului si cer ca cei ce se fac responsabili de administrarea lui sa il reparea cat mai repede. Pe acest drum trec in 24 de ore 14.000 de autovehicule, fiind considerata o sosea de centura a municipiului Suceava. Alte stiri pe aceasta tema: VIDEO Torentii de pe raul Buzau afecteaza lucrarile la podul de la Vadu Pasii.

acum 58 luni (16 Mar 2018)

Podul care face legatura intre comuna Scheia si cartierul Itcani din municipiul Suceava arata mai rau ca dupa bombardament. Carosabilul este plin de gropi, iar nici cei mai iscusiti soferi nu au vreo sansa sa evite toate craterele.

Acest pod face parte dintr-un drum ce este considerat un fel de sosea de centura a Sucevei.

Primaria municipiului Suceava sustine ca respectivul pod nu se afla in administarea, in timp ce reprezentantii Consiliul Judetean au aratat ca podul este in proprietatea comunei Scheia.

Zilnic, acest pod este traversat de catre circa 14.000 de vehicule. Numeroasele gropi aflate pe ambele sensuri de mers au devenit un real pericol pentru soferi, in zona respectiva adunandu-se mai mereu pe timpul zilei coloane formate din zeci de masini. Sa-l repare ca se darmama cu totul intr-o zi", a declarat unul dintre soferii nervosi ce tranziteaza podul plin de gropi.

Toti soferii sunt nemultumiti de starea podului si cer ca cei ce se fac responsabili de administrarea lui sa il reparea cat mai repede.

Primarul comunei Scheia, Vasile Andriciuc, a declarat ca podul respectiv apartine de comuna pe care o conduce si ca va inchide in cel mai scurt timp drumul respectiv pentru a repara carosabilul. Pe acest drum trec in 24 de ore 14.000 de autovehicule, fiind considerata o sosea de centura a municipiului Suceava.

Edilul comunei Scheia a precizat ca in perioada in care podul va fi inchis, soferii si carutasi vor putea utiliza drumurie de pamant aflate in apropiere.

Alte stiri pe aceasta tema:

VIDEO Torentii de pe raul Buzau afecteaza lucrarile la podul de la Vadu Pasii. Termenul de predare a fost decalat

Un nou pod peste Dunare ar putea fi construit la Calarasi. Autoritatile mizeaza pe un imprumut de la Banca Mondiala

FOTO Cum arata unul dintre ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro