VIDEO Mesajul castigatoarei Romanii au talent dupa reusita din finala

Laura Bretan a ramas fara cuvinte dupa castigarea show-ului Romanii au talent "Am ramas fara cuvinte, va multumesc tuturor celor care ati votat si... Podiumul a fost completat de fratii Adrian, care au imbinat elemente de dans contemporan, breakdance si parkour, si Nadia Budurusi, care a prezentat un dans la bara mobila, in timp ce premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro, a revenit comediantei Anisia Gafton.

acum 52 luni (4 Jun 2016)

Laura Bretan a ramas fara cuvinte dupa castigarea show-ului Romanii au talent

"Am ramas fara cuvinte, va multumesc tuturor celor care ati votat si...

Laura Bretan a mai spus ca spera sa aiba succes si in Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a calificat in semifinala show-ului "America's Got Talent" dupa ce un membru al juriului a apasat butonul auriu.

In finala Romanii au talent, Laura Bretan a interpretat aria "Vissi d'arte" (Tosca) si a castigat marele premiu in valoare de 120.000 de euro. Podiumul a fost completat de fratii Adrian, care au imbinat elemente de dans contemporan, breakdance si parkour, si Nadia Budurusi, care a prezentat un dans la bara mobila, in timp ce premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro, a revenit comediantei Anisia Gafton.

Dupa ce si-a auzit numele in dreptul castigatorului Romanii au talent, micuta Laura a declarat extrem de emotionata: "As vrea sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru ca m-a protejat si mi-a dat acest talent.

Laura Bretan a ajus in finala competitiei dupa ce, pentru prima data la Romanii au talent, Smiley si Pavel Bartos au avut la dispozitie un super golden buzz prin care au putut trimite un concurent direct in finala.

Laura Bretan, moment emotionant in preselectii

Laura Bretan a oferit poate cel mai frumos si sensibil moment din istoria emisiunii Romanii au talent. Cu parinti originari din Bihor, dar nascuta si crescuta in Statele Unite ale Americii, Laura a uluit pe toata lumea cu vocea sa puternica, interpretand impecabil, in preselectii, o arie de opera, "O mio babbino caro". Laura spune ca s-a inscris la "Romanii au talent" indrumata de bunicul ei, cea mai mare dorinta a lui fiind sa o vada pe scena. "Sa fiu pe scena de la

este un vis foarte mare si bunicul meu a vrut sa fiu aici si sa ma vada. "Oameni buni, d-asta ne-am suit pe scena, din pacate am epuizat nenorocitu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro