VIDEO Meriam Jane, finalista lui Tudor Chirila la Vocea Romaniei: "Nu cred ca sunt dezavantajata"

VIDEO Meriam Jane, finalista lui Tudor Chirila la Vocea Romaniei:

Meriam Jane Ndubuisiv este originara din Nigeria, insa a marturisit ca in Romania se simte ca acasa. Tudor spune ca nu este favorit in finala pentru ca multi romani sunt foarte nationalisti si cred ca titlul de "Vocea Romaniei" ar trebui sa revina unui roman. Ma bucur ca voi avea ocazia sa urc din nou pe scena alaturi de Tudor si sunt foarte emotionata pentru ca una dintre piese o voi canta alaturi de un invitat foarte special, o legenda a muzicii romanesti.

acum 64 luni (15 Dec 2017)

Meriam Jane Ndubuisiv este originara din Nigeria, insa a marturisit ca in Romania se simte ca acasa. In interviul acordat inainte de finala "Vocea Romaniei", Meriam Jane a vorbit si despre momentul din semifinala cand a reusit sa-l emotioneze pana la lacrimi pe antrenorul sau, despre care spune ca este un geniu.

De ce crezi ca romanii te-au trimis in finala, desi pana atunci favoritul lor a fost Stefan?

Intr-adevar, Stefan a fost unul dintre cei mai buni concurenti ai acestui sezon, favoritul publicului, iar faptul ca in semifinala oamenii mi-au acordat mie votul de incredere ma responsabilizeaza enorm si voi face tot posibilul sa nu-i dezamagesc.

Tudor spune ca nu este favorit in finala pentru ca multi romani sunt foarte nationalisti si cred ca titlul de "Vocea Romaniei" ar trebui sa revina unui roman. Am primit multe mesaje de la romanii care ma sustin si cred ca vor vota vocea pentru ca este singurul lucru care conteaza...In plus, mi-au dat un vot de incredere in semifinala, altfel nu as fi putut fi aici acum. Cred ca acum e mai important sa ma concentrez asupra momentelor din finala, sa incerc sa fiu cat mai buna, in loc sa ma preocup daca si de ce voteaza lumea.

Ce relatie ai cu Tudor, cum este el ca antrenor, ce ai invatat de la el?

Tudor este un geniu, este un mare artist si ma bucur ca mi-a devenit prieten.

M-a emotionat foarte mult sa-l vad plangand, nu credeam ca vocea mea si muzica pot avea un asemenea efect, mai ales asupra unui om ca Tudor, care nu se lasa usor impresionat.

Cred ca cel mai important rol al acestui show pentru mine a fost ca am inteles cat de puternica este muzica si cat de mult poate uni oamenii.

Ai spus de multe ori in timpul show-ului ca iubesti Romania.

Pentru ca am descoperit aici oameni minunati, am fost primita foarte bine, cu m... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro