VIDEO Marturia rudelor batausilor din Brasov: "Cine stie ce i-a facut sa dea cu atata putere in acel batran?"

VIDEO Marturia rudelor batausilor din Brasov:

Unul dintre agresorii batranului din pasaj este buzoianul Mihai Mircea, de 24 de ani, caruia i se mai spune si Puiu. Vecinii familiei au ramas uimiti cand au vazut la televizor scenele extrem de violente, provocate de tanarul lor consatean si de prietenul acestuia, Adrian Ceplinsche. Nici mama lui nu a scapat de critici, contul ei fiind de asemenea asaltat de oamenii oripilati de gestul fiului sau.

acum 62 luni (4 Apr 2018)

Unul dintre agresorii batranului din pasaj este buzoianul Mihai Mircea, de 24 de ani, caruia i se mai spune si Puiu. A fost ajutor de bucatar la un bistro din Buzau, dupa care s-a angajat barman la un local din Brasov. Mihai este singurul fiu al familiei Mircea, din satul Basca Rozilei, de langa orasul Nehoiu. A fost crescut de bunici, dupa ce parintii sai au divortat si si-a vazut fiecare de viata lui. Acesta spune ca, de rusine, parintii baiatului refuza sa mai dea ochii pana si cu vecinii din sat. "Mihai a plecat la Brasov sa isi faca o viata, iar cand venea acasa, in sat, nu facea probleme, nu se certa cu lumea si era prieten cu toti vecinii. O fi anturajul prost de la Brasov, bautura, cine stie ce l-a facut sa dea cu atata putere in acel batran?

Vecinii familiei au ramas uimiti cand au vazut la televizor scenele extrem de violente, provocate de tanarul lor consatean si de prietenul acestuia, Adrian Ceplinsche. Oamenii sunt siguri ca lipsa parintilor din viata copilului si anturajul nou din Brasov l-ar fi transformat pe Mihai. Parintii au divortat, mama lui si-a facut alta familie pe langa Buzau, a fost si plecata prin strainatate, iar baiatul a ramas in grija unui bunic, pana a murit si acesta. Este urat ce a facut la Brasov, ce le-a facut parintilor lui, dar si cu viata lui, pentru ca isi iroseste tineretea prin puscarii", ne-a spus o localnica din satul Basca Rozilei. Jenati se simt si reprezentantii liceului din Nehoiu, pe care Mihai l-a urmat in decurs de cinci ani, dupa ce a ramas repetent din cauza absentelor. "A urmat clasa de operator tehnic de calcul intre 2009 si 2013.

Mihai Mircea si Ceplinsche Adrian sunt cercetati pentru lovire si alte violente si tulburarea linistii publice. Batranul a fost lovit fara mila pana cand a lesinat si a avut noroc cu un paznic care a intervenit si i-a salvat viata. Imediat ce au aflat contul de Facebook al agresorului din Buzau, sute de romani au simtit nevoia sa-si descarce furia postand mes... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro