VIDEO Markus Schulz a lansat "Watch The World", al saselea album al carierei: DJ-ul colaboreaza cu artisti romani

Dupa un 2015 extraordinar, cu multe hit-uri vocal-trance, cu o compilatie mixata pentru Ministry of Sound si o serie "World Tour" de succes, Markus Schulz merge mai departe si lanseaza "Watch The World", cel mai complex album al sau. Surprinzator, la acest al saselea album, cel mai complex de altfel, DJ-ul declarat numarul 1 in Statele Unite ale Americii a lucrat si la partea de versuri, alaturi de colegii sai de studio, dar si cu producatori din Romania, Soundland fiind unul din ei.

acum 81 luni (4 May 2016)

Dupa un 2015 extraordinar, cu multe hit-uri vocal-trance, cu o compilatie mixata pentru Ministry of Sound si o serie "World Tour" de succes, Markus Schulz merge mai departe si lanseaza "Watch The World", cel mai complex album al sau.

Surprinzator, la acest al saselea album, cel mai complex de altfel, DJ-ul declarat numarul 1 in Statele Unite ale Americii a lucrat si la partea de versuri, alaturi de colegii sai de studio, dar si cu producatori din Romania, Soundland fiind unul din ei. Materialul discografic cuprinde "Destiny" (intr-o varianta noua), colaborari noi cu Lady V si Delacey, dar si piesa pe care Markus a realizat-o impreuna cu romanii de la Soundland, "Face Down", in care joaca Laura Cosoi, dar si iubita lui, vocalul de suflet, Adina Butar, sau"Soldier" impreuna cu Naguale.

"Dupa lansarea a cinci albume, am vrut ca

sa reflecte momentele speciale din viata mea, din perioada copilariei pana la indeplinirea visului de a deveni DJ. Mi-am dorit un album complex, atat prin colaborarile cu producatori din Romania si alte zone ale lumii, versuri scrise cu suflet, cat si a vocilor alese cu mare tact.

Evenimentele de promovare ale DJ-ului si de lansare a noului album au inceput inca din aprilie, in Londra, Elvetia, Los Angeles, San Francisco, Washington, Miami, New York, Dubai, Istanbul, Munchen, Praga, Kiev.

O alta noutate pe care o aduce "Watch The World" este casa de discuri la care este lansat albumul, Black Hole Recordings, in parteneriat cu Coldharbour.

La ora actuala, Markus Schulz este cel mai votat si iubit DJ din Statele Unite ale Americii, fiind desemnat, ani la rand, "America's Best DJ".

Prin DJ seturile sale, propria sa casa de discuri "Coldharbour recordings" si propria emisiune "Global DJ Broadcast", Markus Schulz a avut un rol important in revolutionarea scenei trance din State Unite ale Americii, o pune... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro