VIDEO Marii domnitori ai tarii ii cheama pe romani la urne: "In ce limba te mai... pe el de vot?"

VIDEO Marii domnitori ai tarii ii cheama pe romani la urne:

Inainte cu o aproape o saptamana de alegerile prezidentiale 2014, campania Pro Democratia, semnata de agentia Leo Burnett si lansata de curand pe pagina de Facebook a asociatiei, vrea sa-i determine pe alegatorii indiferenti sau nehotarati sa iasa la vot. Istorie si politica in campania Pro Democratia "Vino la vot" 2 60% din cetateni nu vor sa mai voteze Reprezentantii Asociatiei au explicat pe reteaua de socializare si de ce este nevoie de o astfel de campanie, dar si de votul fiecarui cetatean roman cu drept de vot.

acum 84 luni (25 Oct 2014)

Inainte cu o aproape o saptamana de alegerile prezidentiale 2014, campania Pro Democratia, semnata de agentia Leo Burnett si lansata de curand pe pagina de Facebook a asociatiei, vrea sa-i determine pe alegatorii indiferenti sau nehotarati sa iasa la vot.

Ideea campaniei pleaca de la doua clipuri in care Mihai Viteazul si Stefan cel Mare se trezesc fara osteni chiar inainte de batalie, avand alaturi doar cate un singur om.

La finalul fiecarui spot, autorii lanseaza aceeasi intrebare, menita sa-i motiveze pe romani sa iasa la vot la alegerile prezidentiale 2014 si sa nu fie indiferenti: "Daca nici inaintasii nu s-ar fi prezentat in momente de cumpana, in ce limba te mai .....pe el de vot?". Istorie si politica in campania Pro Democratia "Vino la vot" 2 60% din cetateni nu vor sa mai voteze

Reprezentantii Asociatiei au explicat pe reteaua de socializare si de ce este nevoie de o astfel de campanie, dar si de votul fiecarui cetatean roman cu drept de vot.

"Dreptul la vot este fundamental pentru ca soarta natiunii trebuie sa fie decisa de vointa majoritatii, nu de indiferenta sa. sunt doua dintre sloganurile lansate zilele acestea de reprezentanti tinerilor, cu scopul de a-i motiva sa iasa la vot la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014.

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) a lansat luni campania "Nu votezi, Nu contezi!", prin care studentii si tinerii sunt chemati sa isi exprime parerea despre candidatii la cea mai inalta pozitia din stat.

De asemenea, reprezentantii ANOSR le-au trimis marti o scrisoare celor 14 candidati la alegerile prezidentiale in care le solicite sa-si spuna opinia despre sistemul educational si problemele cu care se confrunta tinerii, astfel incat sa le dea tinerilor un motiv sa se duca la vot.

Motive si pentru tineri

Si Forumul Ti... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro