VIDEO Maria Grapini spune ca baga ambele maini in foc pentru Viorica Dancila: "Este foarte, foarte corecta. Va executa ce spune partidul"

VIDEO Maria Grapini spune ca baga ambele maini in foc pentru Viorica Dancila:

Criticata dupa ce s-a referit, intr-un interviu, la Iran si Pakistan ca state membre ale Uniunii Europene si s-a facut de ras pentru modul in care vorbeste in limba engleza, Viorioca Dancila este aparata de europarlamentarul Maria Grapini.

acum 73 luni (22 Jan 2018)

Criticata dupa ce s-a referit, intr-un interviu, la Iran si Pakistan ca state membre ale Uniunii Europene si s-a facut de ras pentru modul in care vorbeste in limba engleza, Viorioca Dancila este aparata de europarlamentarul Maria Grapini. Colege in ultimii trei ani si jumatate in Parlamentul European, Grapini si Dancila sunt partenere in ceea ce Grapini numeste "actiuni de promovare a Romaniei". Foarte multe actiuni a facut si ea si eu. (...) Niciodata eu nu am lipsit la actiunile mele, niciodata ea la actiunile mele", a declarat Grapini. La fel ca Liviu Dragnea, Maria Grapini, o caracterizeaza pe Viorica Dancila drept o persoana neconflictuala.

"Ce am putut sa constat in acesti trei ani si jumatate. Ganditi-va ca ea se intalnea cu delegatia si apareau diverse idei la colegii nostrii. Este o fire care reuseste sa creeze o comunicare, o ambianta buna, sa linisteasca apele. In tot ce s-a intamplat, este al patrulea premier desemnat daca o punem si pe Sevil, intr-un an. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro