Video mapping pe Casa Poporului, la concertul Angelei Gheorghiu FOTO

Video mapping pe Casa Poporului, la concertul Angelei Gheorghiu FOTO

Prima parte a programului, sustinut de Angela Gheorghiu, in Piata Constitutiei, a inclus arii din operele: "Italianca in Alger" de Gioachino Rossini, "Adriana Lecouvreur" de Francesco Cilea, "Carmen" de Georges Bizet, "Tosca", "Turandot" si "Manon Lescaut"de Giacomo Puccini, "La Wally" de Alfredo Catalani, "Andrea Chenier" de Umberto Giordano.

acum 66 luni (17 Sep 2017)

Prima parte a programului, sustinut de Angela Gheorghiu, in Piata Constitutiei, a inclus arii din operele: "Italianca in Alger" de Gioachino Rossini, "Adriana Lecouvreur" de Francesco Cilea, "Carmen" de Georges Bizet, "Tosca", "Turandot" si "Manon Lescaut"de Giacomo Puccini, "La Wally" de Alfredo Catalani, "Andrea Chenier" de Umberto Giordano. Intreaga scena a fost acoperita in totalitate de proiectii, creand iluzia unui film 3D, unde acordurile muzicii s-au imbinat intr-un joc de culoare si lumini cu proiectii de video mapping pe Casa Poporului. Intr-un decor virtual tridimensional, soprana a concertat, pe scena amenajata in Piata Constitutiei, alaturi de Filarmonica "George Enescu" si de tenorul Teodor Ilincai.

Dirijorul spectacolului din 15 septembrie a fost artistul newyorkez Eugene Kohn, cu care Angela Gheorghiu concerteaza inca de la inceputul carierei sale.

Angela Gheorghiu si Teodor Ilincai (foto), care au sustinut impreuna concerte de succes la Valladolid, Londra si Bodrum, au fost acompaniati de Filarmonica "George Enescu", alaturi de care soprana a cantat in multe alte concerte la Ateneul Roman si in tara.

Cea de-a doua parte a concertului sustinut de Angela Gheorghiu si tenorul Teodor Ilincai a inclus, alaturi de arii clasice, piese precum "Oameni" de Marius Teicu, "Ploaia si noi" de Vasile V.

"Ne-am gandit ca este cazul si avem o indatorire, din punctul meu de vedere este o indatorire, sa nu uitam vocile cele mai importante din Romania -- chiar si in aceasta seara, cu precadere clasica -- vocile celor care au cantat muzica usoara romaneasca", a precizat Angela Gheorghiu, dupa ce tenorul Teodor Ilincai a interpretat piesa "Oameni". In timpul ultimei piese, multimea a fost acoperita, pentru mai multe zeci de secunde, de o ploaie de confetti, imprastiata de patru tunuri speciale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro