VIDEO Lunga istorie a agresiunilor provocate de pesedisti: De la amenintarea cu AKM-ul, la lovituri, imbranceli si injuraturi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in urma scandalurilor de pe scena politica a fost de acord sa se adopte o declaratie care sa interzica violenta fizica si verbala in politica. Sfidarea lui Palada Presupusa agresiune comisa de social-democratul Niculae Badalau vine la doar cateva zile dupa ce Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta, l-a batut pe vicepresedintele Senatului, Mihai Gotiu, in pauza publicitara a unei emisiuni TV. Acesta afirmase, intr-un interviu, ca si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si este pregatit sa o foloseasca din nou: "Nu o sa mi-o ia nimeni in viata vietilor si o tin, ca poate vreodata, daca mai vine cineva cu vreo idee din asta sa transforme statul asta pentru care am luptat noi, sunt pregatit sa ies cu arma sa trag, imediat".

acum 37 luni (19 Sep 2017)

Scandalurile din ultima vreme in care sunt implicati reprezentanti PSD par sa nu fie rezultatul intamplarii. In ultimii ani, nervozitatea social-democratilor a crescut si unii dintre ei au trecut de la injurii la agresiuni fizice.

Protagonistii scandurilor din ultimele zile, Niculae Badalau si Mirel Palada, au iesit la rampa cu explicatii pe marginea incidentelor in care au fost implicati.

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD, sustine ca nu l-ar fi agresat fizic pe fostul deputat PNL Marin Anton, asa cum afirma acesta din urma. Anton sustine ca presedintele executiv al PSD l-a injurat, amenintat si lovit cu "un pod de palma peste gura", la o nunta din judetul Giurgiu.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in urma scandalurilor de pe scena politica a fost de acord sa se adopte o declaratie care sa interzica violenta fizica si verbala in politica. Il stiu de multi ani pe Badalau, nu l-am vazut niciodata ca un om violent, ba din contra, uneori e prea moale", a spus Liviu Dragnea. Senatorul USR Mihai Gotiu a sustinut ca Badalau i-ar fi amenintat cu bataia pe el si pe Nicusor Dan in luna februarie, chiar in Parlament. Atunci am evitat repriza de "parte in parte" la mustata", scrie Gotiu, acuzatie dezmintita de Badalau.

Sfidarea lui Palada

Presupusa agresiune comisa de social-democratul Niculae Badalau vine la doar cateva zile dupa ce Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta, l-a batut pe vicepresedintele Senatului, Mihai Gotiu, in pauza publicitara a unei emisiuni TV. In imagini pare ca Mirel Palada incearca sa il dea pe Mihai Gotiu cu capul de masa din studioul de televiziune. PSD si ALDE au fost singurele partide care nu au reactionat in niciun fel dupa agresiunea comisa de Palada.

Agresorii, iertati sau pedepsiti formal

In timp ce liderii PSD se plang ca sunt victima unei conspiratii, scandalurile de violenta verbala sau chiar fizica se inmultesc ingrijorator. In... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro