VIDEO Ludovic Orban la Adevarul Live: Este foarte dificil sa treci o motiune de cenzura impotriva Guvernului fara sustinerea UNPR

VIDEO Ludovic Orban la Adevarul Live: Este foarte dificil sa treci o motiune de cenzura impotriva Guvernului fara sustinerea UNPR

Asa cum am declarat in campania pentru alegerile prezidentiale, ca nu vom negocia cu Traian Basescu si cu Elena Udrea, nici acum nu vom negocia cu Elena Udrea sau cu cineva din PMP optiunea unui sprijin", a spus Ludovic Orban, care spera, totusi, ca unii parlamentari PMP nu asculta de Elena Udrea. De asemenea, este foarte importanta si identificarea zonelor unde exista acest pericol de fanatism care se poate transforma intr-un potential de risc de atentate contra cetatenilor.

acum 114 luni (8 Jan 2015)

Invitat ieri la Adevarul Live, Ludovic Orban, liderul deputatilor PNL, a vorbit despre planurile PNL de a tranti Guvernul Ponta. Orban a recunoscut ca fara sprijinul celor 50 de parlamentari UNPR, "partidul interesului national" aflat la guvernare alaturi de PSD, liberalii nu pot forma o noua majoritate. Vom negocia insitutional cu orice grup organizat de la nivelul Parlamentului, mai putin PSD", a spus Orban. Este foarte dificil sa obtii o majoritate care sa duca la adoptarea unei motiuni de cenzura fara sprijinul UNPR".

Orban este intransigent atunci cand vine vorba de gruparea care s-a alaturat fostului presedinte PNL, Calin Popescu Tariceanu. "Domnul Tariceanu a parasit PNL prin usa din dos pentru a se preda PSD pentru niste mize personale extrem de mici. Asta nu inseamna ca nu o sa existe discutii individuale cu parlamentari care l-au urmat pe Tariceanu si care ar putea vota o motiune de cenzura", a mai spus Orban.

"NU NEGOCIEM CU UDREA SI BASESCU"

Chiar daca are nevoie de fiecare vot din Parlament, Ludovic Orban nu vrea sa negocieze cu PMP, partidul Elenei Udrea. Asa cum am declarat in campania pentru alegerile prezidentiale, ca nu vom negocia cu Traian Basescu si cu Elena Udrea, nici acum nu vom negocia cu Elena Udrea sau cu cineva din PMP optiunea unui sprijin", a spus Ludovic Orban, care spera, totusi, ca unii parlamentari PMP nu asculta de Elena Udrea.

"Daca ei vor considera ca trebuie sa ramana Guvernul Ponta, sa voteze conform acestei consideratii, daca vor considera ca este bine sa pice Guvernul Ponta, vor vota alaturi de noi.

SURPRIZA ALINA GORGHIU

Deputatul PNL a vorbit, pentru prima data, si despre competitia interna pe care a dus-o impotriva Alinei Gorghiu pentru castigarea copresedintiei PNL.

"Legea Big Brother nu a avut efect in Franta"

In contextual atentatului terorist de la Par... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro