VIDEO Lucrare de licenta prezentata in ritm de RAP la Facultatea de Stiinte Economice din Cluj

VIDEO Lucrare de licenta prezentata in ritm de RAP la Facultatea de Stiinte Economice din Cluj

Despre mesajul transmis, el spune ca "difera de la piesa la piesa, elementul comun fiind opinia sincera si realista (zic eu) despre diferite stari prin care trecem cu totii sau momente din care putem invata ceva, deci tot ceea ce scriu eu, este menit sa ajute oamenii sa treaca peste situatii dificile si am si doua versuri care cuprind aceasta idee, in piesa " Adevaruri care dor " de pe primul meu album, si anume: " Putini intind o mana de-ajutor fara s-o cer, / Vreau sa schimb vieti in bine, cel putin la asta sper...".

acum 80 luni (5 Jul 2017)

Gavril Mihai Cristian si-a impresionat astazi profesorii de la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, la specializarea marketing, cu o prezentare inedita.

"Buna ziua, astazi vom face ceva mai diferit, Nu-i genul de prezentare cu care v-ati obisnuit, Vorbim de marketing si branding personal, dar nu oricum, ci in domeniul musical .. Ce au facut profesorii Reprezentantii departamentului de Marketing au postat pe pagina lor oficiala de Facebook un video cu prezentarea tanarului. "GIEMSI sau dupa numele sau real, Gavril Mihai Cristian, este un rapper la inceput de drum foarte ambitios, in varsta de 21 de ani, ce isi are originile de acolo de unde le am si eu, si anume din micul orasel Radauti", se arata intr-un interviu pe care l-a dat unui blogger. "In termeni teoretici Rap-ul vine de la Rhythm and Poetry, dar eu l-am considerat inca de la inceput, cea mai buna modalitate prin care sa imi eliberez sufletul si mintea. Am fost si inca sunt o persoana mai retrasa, linistita, care s-a ferit de anturaje gresite, care si-a vazut de drum si care a vazut in muzica un refugiu, tocmai de aceea urmatorul meu album se va numi "Refugiu" si va fi destinat celor care asculta muzica pentru a se regasi, dar nu numai", spune Mihai intr-un interviu. Despre mesajul transmis, el spune ca "difera de la piesa la piesa, elementul comun fiind opinia sincera si realista (zic eu) despre diferite stari prin care trecem cu totii sau momente din care putem invata ceva, deci tot ceea ce scriu eu, este menit sa ajute oamenii sa treaca peste situatii dificile si am si doua versuri care cuprind aceasta idee, in piesa " Adevaruri care dor " de pe primul meu album, si anume: " Putini intind o mana de-ajutor fara s-o cer, / Vreau sa schimb vieti in bine, cel putin la asta sper...". Peste 2-3 ani, el spera sa aiba un studio profesional, "unde sa dau viata la proiecte din ce in ce mai frumoase, poate chiar sa ajung cu o piesa la radio, sa adaug la colectie inca un album, pe langa cel... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro