VIDEO Lucian este castigatorul Supravietuitorul: cum au votat concurentii si cine a fost preferatul telespectatorilor

VIDEO Lucian este castigatorul Supravietuitorul: cum au votat concurentii si cine a fost preferatul telespectatorilor

Lucian este Unicul Supravietuitor pe http://supravietuitorul.protv.ro/ In finala, alaturi de Lucian, au mai ajuns in urma ultimelor probe decisive Otniela, un make-up artist in varsta de 27 de ani, si Iulian, un sportiv de performanta in varsta de 19 ani.

acum 50 luni (23 Nov 2016)

Castigatorul primului sezon Supravietuitorul este Lucian, un barman in varsta de 24 de ani originar din Ploiesti. Desi a fost primul concurent eliminat de proprii colegi si trimis pe Insula Exilului, unde si-a petrecut cea mai mare parte a timpului, tanarul a reusit sa revina in joc si chiar sa castige marele premiu tot datorita colegilor. Lucian este barman, a facut trei ani de box, sapte ani de inot si trei ani de baschet, este foarte atent la alimentatie si incearca sa aiba un stil de viata sanatos.

Lucian este Unicul Supravietuitor pe http://supravietuitorul.protv.ro/

In finala, alaturi de Lucian, au mai ajuns in urma ultimelor probe decisive Otniela, un make-up artist in varsta de 27 de ani, si Iulian, un sportiv de performanta in varsta de 19 ani.

Lucian a fost declarat castigatorul Supravietuitorul cu 4 voturi, primite de la Adina, Andreea, Raisa si Mircea Amza, in timp ce Iulian a primit doua voturi, de la Robert si Mircea Sarac, iar Otniela un singur vot, apartinand lui Andrei.

Lucian, care a promis ca isi va ajuta familia cu banii castigati, a fost foarte emotionant si a reusit doar sa le multumesc celor care i-au fost colegi timp de 44 de zile pe insula din Filipine: "Le multumesc acestor oameni, pentru ca fara ei nu as fi ajuns aici.

De asemenea, telespectatorii au avut sansa sa-si voteze concurentul preferat, iar acesta a fost Diana, o insotitoare de zbor in varsta de 26 de ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro