VIDEO Locuri pe care doar bogatii si le permit. Cat costa una dintre cele mai scumpe camere de hotel din lume

VIDEO Locuri pe care doar bogatii si le permit. Cat costa una dintre cele mai scumpe camere de hotel din lume

Unul dintre cele mai scumpe apartamente prezidentiale din lume este cel de la Hotelul The Mark din Manhattan, New York: intre 75.000 si 10.000 de dolari pentru o noapte. Hotelul Atlantis Palm din Dubai FOTO: captura Youtube daintellekt Un clasament al celor mai scumpe camere de hotel credit video: canalul de Youtube The Richest Mai puteti citi: FOTO VIDEO Vacanta intr-o masina de pompieri veche de 60 de ani.

acum 37 luni (17 Sep 2017)

Unul dintre cele mai scumpe apartamente prezidentiale din lume este cel de la Hotelul The Mark din Manhattan, New York: intre 75.000 si 10.000 de dolari pentru o noapte. Potrivit canalului de Youtube The Richest si unor articole postate pe The Telegraph si Daily Mail, apartamentele prezidentiale din hoteluri precum The Grant Hyatt Cannes Hotel Martinez, The Mark din Manhattan, The Raj Palace Hotel din India, The Atlantis de pe Palm Jumeirah din Dubai figureaza printre cele mai scumpe din lume. Se afla la etajul 7 al hotelului si are jacuzii, bucatarie proprie, sauna si o terasa generoasa, de aproape 300 de metri patrati, spre golful ce poarta numele orasului ce aduce an de an mii de cinefili.

In apartamentul prezidential al acestui hotel au stat Eva Logoria, Bruce Willis si Robert Pattison FOTO: Elite Traveler/dailymail.co.uk

Shahi Mahal, cea mai luxoasa camera din The Raj Palace Hotel din Jaipur, India, poate fi inchiriata cu 45.000 de dolari pe noapte.

Apartamentul prezidential din The Raj Palace Hotel FOTO: rajpalace.in

Penthouse-ul din Hotelul The Mark din Manhattan se intinde pe doua etaje, pe zeci de metri patrati, are 5 dormitoare cu paturi in stil italian si TV, 6 bai, o camera destinata servirii cinei pentru 24 de persoane, sala de bal si o terasa pe acoperis ce ofera o vedere minunata asupra orasului.

Apartamentul prezidential din Hotelul The Mark FOTO: Elite Traveler/dailymail.co.uk

Apartamentul cel mai extravagant din Hotelul The Atlantis de la Palm Jumeirah, faimoasa si luxurioasa insula din Dubai, se inchiriaza cu 40.000 de dolari pe noapte si a gazduit vedete precum Robert de Niro si Kim Kardashian (scrie si dailymail.co.uk).

Hotelul Atlantis Palm din Dubai FOTO: captura Youtube daintellekt

Un clasament al celor mai scumpe camere de hotel credit video: canalul de Youtube... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro