VIDEO Locul din lume unde femeile isi pot schimba barbatii o data pe an, dupa ce acestia se machiaza si imbraca rochii

VIDEO Locul din lume unde femeile isi pot schimba barbatii o data pe an, dupa ce acestia se machiaza si imbraca rochii

Wodaabe, un trib nomad de pastori de vite, se considera unul dintre cele mai frumoase triburi din Africa. Despre viata celor din tribul Wodaabe, despre festival si de ce se organizeaza el puteti afla mai multe din video- ul de mai jos: Mai puteti citi: VIDEO Legenda sanctuarului cladit intr-o vale din Columbia.

acum 89 luni (2 Feb 2017)

Wodaabe, un trib nomad de pastori de vite, se considera unul dintre cele mai frumoase triburi din Africa. Wodaabe locuiesc in Sahel, o ampla zona de tranzitie de la desert la savana.

Viata lor depinde de vitele pe care le cresc. Nu sunt stapanii pamanturilor pe care le traverseaza si lumea a aflat de ei datorita unui festival de 7 zile si 7 nopti numit Gerewol cand barbatii se dichisesc mai ceva ca femeile, canta si danseaza ca un juriu - alcatuit din cele mai frumoase trei femei ale tribului - sa-i aleaga. Barbatii se machiaza si se imbraca cu rochii, iar tot procesul dureaza si 6 ore, insa rezultatul este spectaculos, scrie dailymail.co.uk.

In acest trib, femeile sunt cele care detin conducerea, pot avea cati soti doresc si pot face sex cand si cu cine vor inainte sa se marite.

Despre viata celor din tribul Wodaabe, despre festival si de ce se organizeaza el puteti afla mai multe din video- ul de mai jos:

Mai puteti citi:

VIDEO Legenda sanctuarului cladit intr-o vale din Columbia. Cum a fost posibila minunea de acum trei secole

Biserica din stanca nascuta dintr-o crima. Este ridicata in orasul natal al celebrului actor Bruce Willis

VIDEO Tara unde bisericile primesc nume de poeti si au arhitecturi rupte din filme de fantezie ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro