VIDEO. Liviu Dragnea, inainte de consultarile de la Cotroceni: Candidatul PSD pentru functia de premier este Mihai Tudose, desi exista o anumita suspiciune in legatura cu el. As fi simtit daca avea dubla comanda

Liderul PSD a mai precizat ca n-a simtit "nicio ezitare" la Mihai Tudose in calitatea lui de membru PSD si ca nu crede ca Tudose ar avea "dubla comanda" - fata de PSD si fata de SRI. Citeste si: Conducerea ALDE il va sustine pentru functia de premier pe candidatul PSD, Mihai Tudose Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca aceasta formatiune nu va avea un candidat propriu la functia de premier, ci va sustine candidatul propus de PSD, acesta fiind Mihai Tudose. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a aratat ca noul premier trebuie sa fie "un om corect, responsabil, care sa nu fie aventurier, sa aiba capacitatea de implementare a programului de guvernare, o capacitate de munca enorma, un om cinstit si cu viziune" si a anuntat ca PSD va merge cu o singura propunere la Cotroceni, iar aceasta va fi din interiorul partidului.

acum 35 luni (26 Jun 2017)

UPDATE 14,40: Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a facut un apel sa nu se mai vorbeasca despre evaluarea foarte proasta facuta de PSD lui Mihai Tudose, in perioada in care acesta era ministru al Economiei.

Intrebat despre faptul ca Tudose are zero realizari in raportul de evaluare a Guvernului Grindeanu, raport realizat de Darius Valcov, raport care a dus la demiterea Executivului prin motiune de cenzura, Oprisan a spus: "Haideti sa nu mai vorbim despre chestia asta, haideti sa-l lasam pe domnul presedinte al Romaniei sa-si indeplineasca prerogativele constitutionale, si Parlamentul, si vorbim dupa aia".

UPDATE 14,30: Rugat de jurnalisti sa comenteze acuzatiile de plagiat la adresa lui Mihai Tudose, Liviu Dragnea n-a respins aceasta ipoteza, dar a sugerat ca acuzatia de plagiat nu reprezinta o problema.

"Si Victor Ponta a fost acuzat de plagiat si totusi a fost un premier foarte bun", a raspuns presedintele PSD.

Liderul PSD a mai precizat ca n-a simtit "nicio ezitare" la Mihai Tudose in calitatea lui de membru PSD si ca nu crede ca Tudose ar avea "dubla comanda" - fata de PSD si fata de SRI. Am vazut si de mine ca am fost racolat tinerete de generalul Coldea, am aflat si ca imi e consilier, ce mai, ca sunt omul sistemului.

Liviu Dragnea a opiniat ca, daca propunerea PSD - ALDE va fi acceptata de presedintele Iohannis, Mihai Tudose ar putea fi numit premier joi. Tudose a absolvit un curs post-universitar in domeniul securitatii nationale la Colegiul Superior de Securitate Nationala, Serviciul Roman de Informatii, in 2006. In acelasi an a participat la un curs de specializare post-universitar la Colegiul National de Aparare - Bucuresti.

In 2010, Tudose a obtinut diploma de Doctor in domeniul Stiinte Militare si Informatii, la Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul", Serviciul Roman de Informatii. Un an mai tarziu era lector universitar in cadrul aceleasi institutii, iar in 2013 ocupa postul de con... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro