VIDEO Liviu Dragnea era la masa cu Ciolacu si cu Tudose, cand a anuntat Tutuianu ca nu sunt bani pentru salariile militarilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca vestea demisiei lui Adrian Tutuianu si a scandalului din MApN l-a intristat. L-am rugat pe premierul Mihai Tudose sa-i cheme pe ministrul Tutuianu si pe ministrul Misa si sa se gandeasca foarte bine pana ajung la o solutie.

acum 37 luni (6 Sep 2017)

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca vestea demisiei lui Adrian Tutuianu si a scandalului din MApN l-a intristat.

Eram cu premierul Mihai Tudose si cu vicepremierul Marcel Ciolacu, dupa doua luni si jumatate m-au invitat la un pranz, cam tarziu, dar m-am dus.

L-am rugat pe premierul Mihai Tudose sa-i cheme pe ministrul Tutuianu si pe ministrul Misa si sa se gandeasca foarte bine pana ajung la o solutie. L-am rugat pe Mihai Tudose sa ma sune dupa ce vorbeste cu cei doi, i-am spus ca am aceeasi parere ca ministrul Tutuianu trebuie sa-si asume demisia, imi pare rau, dar nu astfel de comunicat nu putea ramane fara urmari.

Acest comunicat nu este un comunicat de la un Minister mic, care sa ramana fara urmari, a creat inclusiv ingrijorari ca Romania nu-si poate respecta obligatiile internationale", a declarat Liviu Dragnea.

Totodata, Liviu Dragnea a mai adaugat ca Tutuianu nu isi va functia de conducere in cadrul Comisiei SRI, dar va ramane membru PSD.

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, a demisionat, marti, iar premierul Mihai Tudose a acceptat retragerea lui Tutuianu, in urma discutiei pe care cei doi au avut-o la Palatul Victoria privind drepturile salariale ale angajatilor MApN pentru luna august. Joi, presedintele Iohannis a semnat ordinul de revocare a ministrului demisionar al Apararii, Adrian Tutuianu, desemandu-l pe vicepremierul Marcel Ciolacu ca ministru interimar al MApN, potrivit Administratiei Prezidentiale. CITESTE SI: Iohannis a aprobat demiterea lui Tutuianu si numirea controversatului Ciolacu la Ministerul Apararii ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro