VIDEO Limbaj suburban si amenintari la sedintele Primariei Balti. Renato Usatii promite concedieri

VIDEO Limbaj suburban si amenintari la sedintele Primariei Balti. Renato Usatii promite concedieri

Usatii l-a catalogat pe functionar si pe prietenul sau cu termenul folosit in limbajul puscariasilor si banditilor: "resalscik" (persoana care i-a decizii - n.r.) Potrivit Dictionarului Academic al Limbii Ruse, termenul "resalscik" este folosit in cercurile criminale si defineste o persoana, membru al unei grupari criminale, care se ocupa de rezolvarea unor probleme foarte importante.

acum 104 luni (9 Jul 2015)

Noul primar al municipiului Balti, Renato Usatii, a audiat recent rapoartele semianuale a unor directii din cadrul administratiei locale. Potrivit serviciului de presa al formatiunii politice Partidul Nostru, "sefii departamentului proprietate municipala si relatii funciare au iesit tristi din biroul edilului". Renato Usatii, proaspatul primar de Balti, i-a luat la rost pe functionari, la mijloc fiind o chestiune ce tine de arendarea unui teren din municipiu de catre niste agenti economici. In rezultatul licitatiei, in loc de 100.000 de lei planificati s-a ajuns la 1.400.000 lei. Oamenii au mai cheltuit inca 200.000 de euro, iar acum oamenii au pretentii...", a subliniat Usatii.

Apoi, Usatii s-a luat de un alt functionar cu numele Popa. "La primul etaj sta prietenul dumneavoastra cu care va intalniti mai des decat mirele cu mireasa". Usatii l-a catalogat pe functionar si pe prietenul sau cu termenul folosit in limbajul puscariasilor si banditilor: "resalscik" (persoana care i-a decizii - n.r.)

Potrivit Dictionarului Academic al Limbii Ruse, termenul "resalscik" este folosit in cercurile criminale si defineste o persoana, membru al unei grupari criminale, care se ocupa de rezolvarea unor probleme foarte importante. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro