VIDEO Limbaj de mahala in PSD. Codrin Stefanescu: "Efectiv ma doare in c... de ce spune Victor Ponta"

VIDEO Limbaj de mahala in PSD. Codrin Stefanescu:

Fostul lider PSD Victor Ponta a afirmat, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD in care Sevil Shhiadeh, Rovana Plumb si Razvan Cuc au demisionat, ca premierul Mihai Tudose a reusit sa scape de cei mai importanti soldati ai "Cartelului de la Teldrum", ramanand totusi "ultima reduta", Carmen Dan si ca daca in locul acestora nu vor fi puse "alte slugi credincioase ale lui Dragnea", atunci schimbarea este importanta.

acum 81 luni (15 Oct 2017)

Si va spun care este sentimentul nostru astazi acum si al colegilor nostri din tara ca statul paralel continua sa ne vaneze. Decizii de acest gen au luat multi dintre ai nostri crezand ca daca fac un pas in lateral, vanatoarea de la DNA va inceta si au crezut astfel ca nu va mai fi presiune pe partid iar vanataoarea de la DNA va inceta, dar s-au inselat. S-a inselat si Radu Mazare, Gheorghe Nichita, Costica Nita de la Brasov si va mai dau cred 100 de exemple. Colegele noastre am inteles ca este presiune pe voi dar nu trebuie sa demisionati ca nu rezolvati nimic nici pentru voi nici pentru partid.

Fostul lider PSD Victor Ponta a afirmat, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD in care Sevil Shhiadeh, Rovana Plumb si Razvan Cuc au demisionat, ca premierul Mihai Tudose a reusit sa scape de cei mai importanti soldati ai "Cartelului de la Teldrum", ramanand totusi "ultima reduta", Carmen Dan si ca daca in locul acestora nu vor fi puse "alte slugi credincioase ale lui Dragnea", atunci schimbarea este importanta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro