VIDEO Lider al rebelilor din Donbass: In Ucraina nu exista fascism, razboiul e pur si simplu un business

VIDEO Lider al rebelilor din Donbass: In Ucraina nu exista fascism, razboiul e pur si simplu un business

Fiind intrebat ce crede despre miscarea antifascista din Ucraina si anumite miscari similare din alte tari europene, liderul separatistilor a facut o analogie cu tehnologiile informationale declarand ca, in cazul fascismului si antifascismului, este ca si in cazul virusilor si programelor antivirus de pe computere.

acum 65 luni (17 Mar 2015)

Fiind intrebat ce crede despre miscarea antifascista din Ucraina si anumite miscari similare din alte tari europene, liderul separatistilor a facut o analogie cu tehnologiile informationale declarand ca, in cazul fascismului si antifascismului, este ca si in cazul virusilor si programelor antivirus de pe computere. Se creaza un val, apoi altul impotriva acestuia, astfel castigi bani si dintr-o tabara, si din cealalta", a declarat Mozgovoi.

In numeroase interventii facute in fata jurnalistilor, separatistii din estul Ucrainei isi justifica actiunile militare prin faptul ca ei lupta cu "fascismul de la Kiev" si ca idealul lor suprem este "zdrobirea fascismului". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro