VIDEO. Liberalii au votat, in unanimitate, propunerea Alinei Gorghiu: Dacian Ciolos va fi sustinut de PNL in functia de premier

PNL si USR vor sustine propunerea ca Dacian Ciolos sa ramana premierul Romaniei si dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, a declarat presedintele PNL, Alina Gorghiu, duminica seara, la postul Antena 3. Si noi, si USR vom sustine propunerea de prim-ministru Dacian Ciolos si cumva platforma aceasta e startul unei campanii cu Dacian Ciolos prim-ministru.

acum 88 luni (24 Oct 2016)

UPDATE 15:00: Liberalii au votat, in unanimitate, propunerea liderului Alina Gorghiu de a-l desemna pe Dacian Ciolos premier pentru un nou mandat.

UPDATE 13:10: S-a finalizat intalnirea dintre delegatia PNL si premierul Dacian Ciolos. Alina Gorghiu a declarat ca il va propune pe Dacian Ciolos ca premier, cu precizarea ca acesta nu se va inscrie in partid.

"Dacian Ciolos va fi propunerea pe care astazi o voi face colegilor mei, care isi vor exercita votul.

Singura premisa de la care am pornit si noi si domnia sa a fost aceea de a respecta platforma 'Romania 100', impreuna cu programul de guvernare al PNL.

Premierul Dacian Ciolos se va intalni astazi, la ora 11.00, cu liderii PNL la sediul Guvernului. Discutiile se vor axa pe ''convergenta dintre programul lui Dacian Ciolos si programul de guvernare al PNL''.

PNL si USR vor sustine propunerea ca Dacian Ciolos sa ramana premierul Romaniei si dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, a declarat presedintele PNL, Alina Gorghiu, duminica seara, la postul Antena 3.

In opinia sa, platforma anuntata de Dacian Ciolos, in aceasta saptamana, reprezinta startul unei campanii cu Dacian Ciolos premier.

"Dacian Ciolos va fi numitor comun al unei formule pe care eu o consider esentiala in acest moment in Romania pentru schimbarea de care avem nevoie. Si noi, si USR vom sustine propunerea de prim-ministru Dacian Ciolos si cumva platforma aceasta e startul unei campanii cu Dacian Ciolos prim-ministru. Asa o vad eu, ramane sa ma contrazica Dacian Ciolos daca nu e asa", a declarat presedinta PNL Alina Gorghiu, la postul Antena 3.

Intrebata daca are incredere in Dacian Ciolos, Alina Gorghiu a raspuns ca "incredere e putin spus". "Imi asum acest parteneriat daca si domnul Dacian Ciolos isi va dori", a continuat ea. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro