VIDEO Laura Bretan a pierdut finala "America's Got Talent". Cine a castigat show-ul de talente

In marea gala in care s-a anuntat castigatorul concursului "America's Got Talent", Laura Bretan a avut un moment artistic, in care a interpretat aria "Nessun dorma", alaturi de Il Volo, un trio de "popera" (pop opera) format din baritonul Gianluca Ginoble si tenorii Piero Barone si Ignazio Boschetto. Cum si-a descoperit talentul Laura Bretan, o adolescenta de origine romana in varsta de 14 ani, care locuieste in Northbrook, in apropiere de Chicago, a povestit inceputurile muzicale si a declarat ca finala "America's Got Talent" e "un vis nebunesc" de-al ei.

acum 57 luni (15 Sep 2016)

"O stea in devenire", castigatoarea show-ului

Laura Bretan nu a castigat show-ul "America's Got Talent", desi s-a clasat printre finalistii sezonului cu numarul 11 al emisiunii americane. Grace Vanderwaal, o fetita de 12 ani, cantareata si compozitoare, cu o voce cu un timbru aparte, care canta la ukulele si isi compune singura melodiile, este cea care a fost preferata de telespectatorii americani. Ea a castigat premiul de un milion de dolari de la "America s Got Talent" dupa ce telespectatorii si-au exprimat voturile.

"Esti o stea in devenire", i-a spus Howie Mandel, membru al juriului, cel care apasase pe "butonul de aur" care a propulsat-o - la fel cum s-a intamplat si cu Laura Bretan - direct in semifinale.

Laura Bretan nu s-a aflat printre cei cinci (din opt) anuntati ca fiind in carti pentru castigarea marelui premiu, in urma votului telefonic al telespectatorilor americani pentru finala transmisa de NBC joi dimineata. #AGTFinale pic.twitter.com/lYkuuI9CqW -- America's Got Talent (@nbcagt) September 15, 2016

Astfel, batalia pentru premiul de un milion de euro s-a dat intre Grace Vander Waal (cantareata), Jon Dorenbos (magician), Sal Valentinetti (cantaret), Brian Justin Crum (cantaret) si The Clairvoyants (cuplu de mentalisti).

In marea gala in care s-a anuntat castigatorul concursului "America's Got Talent", Laura Bretan a avut un moment artistic, in care a interpretat aria "Nessun dorma", alaturi de Il Volo, un trio de "popera" (pop opera) format din baritonul Gianluca Ginoble si tenorii Piero Barone si Ignazio Boschetto.

It's been a pleasure sharing the stage with you @TheLauraBretan #AGTFinale @nbcagt pic.twitter.com/N1r36UetAT -- Il Volo (@ilvolo) September 15, 2016

Mai mult, in ultimul act al competitiei, Laura Bretan a impresionat deopotriva juriul si publicul cu melodia "O Mio Babbino Caro", din opera "Giann... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro