VIDEO La 62 de ani, o pensionara este campioana la dansul la bara

VIDEO La 62 de ani, o pensionara este campioana la dansul la bara

Pensionara participa acum la competitii internationale de dans la bara, iar in 2013 si 2014, a castigat primul loc la categoria de varsta 50+, la World Pole Sports Competition, de la Londra.

acum 91 luni (14 Jan 2015)

Greta Pontarelii are 62 de ani, dar varsta inaintata nu a impiedicat-o sa incerce un sport indraznet: dansul la bara. Dupa ce medicul i-a spus ca trebuie sa faca exercitii de forta pentru a scapa de osteoporoza (fragilitate a oaselor), pe cand avea 59 de ani, pensionara si-a indreptat atentia catre dansul la bara.

"Pentru a-mi intari oasele, aveam nevoie de exercitii de forta, ceva care sa implice ridicarea de greutati. Dar simpla ridicare de greutati este atat de plictisitoare, incat am decis sa vad cum este dansul la bara", a povestit Greta Pontarelli, citata de publicatia britanica "Daily Mail".

Pensionara participa acum la competitii internationale de dans la bara, iar in 2013 si 2014, a castigat primul loc la categoria de varsta 50+, la World Pole Sports Competition, de la Londra. Printre acestia se numara Ruth Flowers, care la venerabila varsta de 68 de ani a decis ca meseria de DJ i se potriveste foarte bine.

Lloyd Kahn, in varsta de 79 de ani, are si el o pasiune care ar putea parea nepotrivita varstei sale: barbatul face skateboarding. Pe vremea cand avea 65 de ani, Lloyd si-a rupt mana, dar accidentul nu l-a impiedicat sa renunte la sportul sau preferat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro