VIDEO Ksenia Sobciak a izbucnit in lacrimi si a parasit studioul dezbaterilor TV din campania prezidentiala rusa

VIDEO Ksenia Sobciak a izbucnit in lacrimi si a parasit studioul dezbaterilor TV din campania prezidentiala rusa

Ksenia Sobciak s-a aratat deranjata ca oponentii ei electorali din platou o intrerupeau de fiecare data cand isi incepea discursul, actiune ce se repeta doar contra ei.

acum 39 luni (15 Mar 2018)

Ksenia Sobciak s-a aratat deranjata ca oponentii ei electorali din platou o intrerupeau de fiecare data cand isi incepea discursul, actiune ce se repeta doar contra ei. Aceasta i-a numit "spoileri" pe cei prezenti la dezbateri si s-a adresat moderatorului, Vladimir Soloviov, cu solicitarea ca ea sa nu mai fie intrerupta de catre ceilalti participanti la dezbateri. "Hai plangi, acus o sa-ti vina mama (...) chemati un psihiatru si imbracati pe ea un halat alb", a spus liderul Partidului Liberal Dempocrat, Vladimir Jirinovski; Sobciak a declarat ca nu este normal felul in care se desfasoara emisiunea si faptul ca este ofensata verbal de catre oponentii ei. Este o nemernicie sa aduceti o femeie pana la lacrimi", a mentionat moderatorul emisiunii, moment in care Sobciak a decis sa paraseasca platoul.

Ksenia Sobciak a fost recent protagonista unui altui moment mai putin obisnuit, atunci cand a aruncat un pahar de apa pe contracandidatul sau Vladimir Jirinovski, lider al Partidului Liberal Democrat din Rusia, la fel in timpul dezbaterilor la postul de televiziune "Rossia 1". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro