VIDEO Kings Of Leon, pentru prima data in Romania: detalii inedite despre familia de rockeri din Nashville

VIDEO Kings Of Leon, pentru prima data in Romania: detalii inedite despre familia de rockeri din Nashville

Biletele pentru concert, in deschiderea caruia va canta artista britanica LP, pot fi cumparate de pe site-ul bilete.ro la urmatoarele preturi: 500 de lei (VIP), 285 de lei (Golden), 230 de lei (Categoria 1), 190 de lei (Gazon), 180 de lei (Categoria 2), 160 de lei (Categoria 3) si 95 de lei (Categoria 5). Headlineri ai celor mai mari festivaluri din lume - Glastonbury, Coachella, Roskilde si Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile) -, in 14 ani de cariera cei patru Kings Of Leon au produs sapte albume, au vandut peste 18 milioane de albume si peste 24 de milioane de single-uri in intreaga lume si au castigat doua premii Grammy: pentru "Sex on Fire" in 2009 si pentru "Use Somebody" in 2010.

acum 71 luni (5 May 2017)

Idolii rock din Nashville vor concerta pentru prima data in Romania, pe Arena Nationala, pe data de 17 iunie. Show-ul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, intitulat "Walls", si este organizat de Alive in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti.

Biletele pentru concert, in deschiderea caruia va canta artista britanica LP, pot fi cumparate de pe site-ul bilete.ro la urmatoarele preturi: 500 de lei (VIP), 285 de lei (Golden), 230 de lei (Categoria 1), 190 de lei (Gazon), 180 de lei (Categoria 2), 160 de lei (Categoria 3) si 95 de lei (Categoria 5).

Sigur ca multi cunosc trupa Kings Of Leon prin prisma unor hit-uri precum "Sex On Fire" si "Use Somebody", insa exista cateva detalii interesante si mai putin cunoscute despre cei patru rockeri.

Fiii unui predicator, Caleb, Nathan si Jared Followill nu s-au indepartat niciodata de educatia penticostala primita in copilarie. Cand o casa de discuri si-a aratat interesul pentru muzica lor, cei trei si-au cooptat varul, pe Matthew Followill, si si-au asumat fara ezitare misiunea de a duce maselor "evanghelia rock'n'roll".

Cei patru "regi" si-au inceput cariera intr-un subsol

La varsta de 9 luni Caleb ingana muzica de la radio, insa niciunul dintre ei nu a studiat vreun instrument muzical. "Jared nu pusese mana niciodata pe un bas, Caleb nu se atinsese niciodata de o chitara, iar Matt luase numai doua lectii la acelasi instrument", spune Nathan. Ne-am inchis in subsol cu un gram de marijuana si literalmente am petrecut o luna acolo. La sfarsitul lunii au venit cei de la casa de discuri sa vada rezultatul si noi aveam gata piesele , , si ".

Constant sub presiunea celebritatii

Vocalistul Kings of Leon s-a gandit sa-si vanda casa din Nashville din cauza unui aflux continuu de scrisori de la fani, unele dintre ele destul de infricosatoare. V... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro