VIDEO "King Arthur: Legenda Sabiei", regele box office-ului romanesc: ce incasari a avut

VIDEO

"King Arthur" a avut parte de un debut triumfator in cinematografele din Romania, dupa ce a adunat incasari in valoare de 1.1.515.400 lei si un numar de 57.764 de spectatori.

acum 45 luni (23 May 2017)

"King Arthur" a avut parte de un debut triumfator in cinematografele din Romania, dupa ce a adunat incasari in valoare de 1.1.515.400 lei si un numar de 57.764 de spectatori. Avandu-l pe Charlie Hunnam in rolul principal, "King Arthur: Legenda Sabiei" reprezinta o abordare a clasicului mit al lui Excalibur, urmarind traseul lui Arthur de pe strazile din Londinium si pana la tron. Ramas fara dreptul din nastere la tron si fara sa stie cine este cu adevarat, Arthur este nevoit sa razbata prin viata de unul singur, pe aleile intunecate ale orasului.

Pe langa Hunnam (serialul FX "Sons of Anarchy") si Law, nominalizat la premiile Oscar ("Cold Mountain", "Talentatul domn Ripley"), din distributie mai fac parte si Astrid Berges-Frisbey ("Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi"), Djimon Hounsou, nominalizat la premiile Oscar ("Diamantul sangeriu", "In America"), Aiden Gillen (serialul HBO "Urzeala tronurilor") si Eric Bana ("Star Trek"). 2", regizat de James Gunn, a coborat, dupa al treilea weekend de la lansarea pe marile ecrane romanesti, pe pozitia a doua in clasament, cu incasari de 342.596 de lei.

Comedia "Cum sa fii amantu' la femei/ How to Be a Latin Lover", cu Salma Hayek, Kristen Bell si Eugenio Derbez in rolurile principale, a debutat pe locul al treilea in topul romanesc, dupa ce a generat incasari de 297.514 lei si a fost vizionat de 14.298 de spectatori. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro