VIDEO Katy Perry a recunoscut ca s-a gandit sa se sinucida, izbucnind in lacrimi in timpul unei transmisiuni live

VIDEO Katy Perry a recunoscut ca s-a gandit sa se sinucida, izbucnind in lacrimi in timpul unei transmisiuni live

Fanii o pot urmari live Pentru a promova noul sau album, "Witness", Katy Perry a lansat, joi seara, un streaming live pe YouTube, prin care fanii o pot urmari continuu, pana luni, cand artista va sustine un concert gratuit in Los Angeles. Cu single-urile "Firework" sau "Dark Horse", fiecare depasind pragul de 10 milioane de unitati vandute, Katy Perry este prima artista care a castigat doua distinctii de diamant atribuite de Recording Industry Association of America (RIAA) pentru performante digitale.

acum 40 luni (11 Jun 2017)

Fanii o pot urmari live

Pentru a promova noul sau album, "Witness", Katy Perry a lansat, joi seara, un streaming live pe YouTube, prin care fanii o pot urmari continuu, pana luni, cand artista va sustine un concert gratuit in Los Angeles. "Imi este rusine ca am avut astfel de ganduri"

In cadrul intalnirii, Katy Perry a vorbit despre relatia dificila pe care a avut-o cu parintii ei, precum si despre probemele cu alcoolul.

"Imi este rusine ca am avut astfel de ganduri, ca am fost atat de deprimata.

Alti invitati ai cantaretei in timpul streamingului live au fost bucatarul Gordon Ramsay si profesorul de meditatie Bob Roth, despre care artista a spus ca l-a intalnit prin intermediul fostului ei sot, Russell Brand.

Nascuta pe 25 octombrie 1984, Katheryn Elizabeth Hudson, cunoscuta drept Katy Perry, este o cantareata americana, care a devenit cunoscuta cu single-ul "I Kissed a Girl", ce a ajuns in 2008 pe primul loc in topurile din peste 20 de tari, inclusiv in Statele Unite si Marea Britanie. Albumele si single-urile sale s-au vandut in peste 90 de milioane de copii pe plan mondial.

Katy Perry este cel mai bine vandut artist in mediul digital din istorie, cu peste 10 miliarde de piese difuzate in streaming in intreaga lume. Ea este si una dintre vedetele cu cel mai mare numar de admiratori pe retelele de socializare.

Cantareata si-a facut debutul la Capitol Records in 2008 cu "One of the Boys" si si-a consolidat statutul de superstar international cu albumul ce a urmat, "Teenage Dream", din 2010.

"PRISM", cel mai recent album al artistei, a debutat pe prima pozitie in iTunes in 100 de tari si a vandut peste 11 milioane de unitati in intreaga lume. Cu single-urile "Firework" sau "Dark Horse", fiecare depasind pragul de 10 milioane de unitati vandute, Katy Perry este prima artista care a castigat doua distin... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro