VIDEO Jurnalista a postului Russia Today, apostrofata de purtatorul de cuvant al Departamentului american de Stat

VIDEO Jurnalista a postului Russia Today, apostrofata de purtatorul de cuvant al Departamentului american de Stat

Schimbul de replici dintre purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat si jurnalista postului de televiziune rus reflecta situatia tensionata dintre Statele Unite si Rusia din cauza crizelor din Siria si din Ucraina.

acum 84 luni (11 Dec 2015)

Irakul si Rusia au exprimat furie in legatura cu prezenta neautorizata a unui contingent militar turc pe teritoriul irakian.

In cursul unei conferinte de presa organizata la sediul Departamentului de Stat, Gayane Chichakyan, corespondenta la Washington a postului Russia Today, l-a intrebat pe John Kirby, purtatorul de cuvant al institutiei, despre situatia din Irak.

"Statele Unite vor ca orice operatiune impotriva retelei teroriste Statul Islamic, mai ales cele din Irak, sa se desfasoare prin cooperarea deplina a Guvernului irakian si cu permisiunea acestuia. Cred ca dumneavoastra si compania pentru care lucrati ar trebui sa fiti jenati sa adresati astfel de intrebari. Postul Russia Today adreseaza rar astfel de intrebari Administratiei de la Moscova".

Schimbul de replici dintre purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat si jurnalista postului de televiziune rus reflecta situatia tensionata dintre Statele Unite si Rusia din cauza crizelor din Siria si din Ucraina. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro