VIDEO Jurnalist polonez, lovit in timpul unei emisiuni TV in Rusia, fiindca a laudat Romania

VIDEO Jurnalist polonez, lovit in timpul unei emisiuni TV in Rusia, fiindca a laudat Romania

Discutiile s-au incins cand a venit vorba despre salariile mici din Rusia, iar jurnalistul polonez Tomasz Maciejzuk a afirmat ca, la acest capitol, tarile est-europene stau mult mai bine decat Rusia, dand exemplul Romaniei, scrie "The Moskow Times".

acum 50 luni (24 Nov 2016)

Discutiile s-au incins cand a venit vorba despre salariile mici din Rusia, iar jurnalistul polonez Tomasz Maciejzuk a afirmat ca, la acest capitol, tarile est-europene stau mult mai bine decat Rusia, dand exemplul Romaniei, scrie "The Moskow Times". Pentru ca la ora actuala, salariul mediu in Romania e mai mare decat in Rusia. Un alt invitat din platou, fostul parlamentar ucrainean prorus Ihor Markov, l-a intrebat despre situatia din Ucraina, iar Maciejczuk i-a replicat ca "ucrainenii vor sa duca o viata normala, nu sa traiasca in rahat, ca rusii". Au urmat apoi scene haotice, Babaian si ceilalti invitati incercand sa-l scoata din platou pe polonez. Acesta s-a opus, sustinand ca afirmatiile sale nu sunt mai scandaloase decat cele pe care rusii le fac despre polonezi sau locuitorii tarilor baltice.

Din cauza acestui incident, emisiunea nu a mai fost difuzata, dar postul TV a postat-o pe canalul sau de YouTube. Presa obedienta Kremlinului il acuza pe Maciejczuk ca este rusofob si a provocat intentionat scandalul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro