VIDEO Johnny Depp a ironizat propriile scuze pe care le-a prezentat in "scandalul terrierilor"

VIDEO Johnny Depp a ironizat propriile scuze pe care le-a prezentat in

Johnny Depp si sotia lui, actrita Amber Heard, au evitat o condamnare la inchisoare, publicand luna trecuta un mesaj video in care si-au recunoscut vinovatia pentru introducerea ilegala in Australia a doi caini de companie din rasa terrier, Pistol si Boo. De atunci, artistul american a dorit sa se desprinda de imaginea de june-prim si s-a consacrat interpretarii unor personaje originale si chiar excentrice, precum Edward din "Edward Maini-de-foarfece", Raoul Duke din "Spaima si scarba in Las Vegas", Ichabod Crane din "Legenda calaretului fara cap", Jack Sparrow din franciza "Piratii din Caraibe", Palarierul cel nebun din "Alice in Tara Minunilor" si Barnabas din "Umbre intunecate".

acum 93 luni (9 May 2016)

Johnny Depp si sotia lui, actrita Amber Heard, au evitat o condamnare la inchisoare, publicand luna trecuta un mesaj video in care si-au recunoscut vinovatia pentru introducerea ilegala in Australia a doi caini de companie din rasa terrier, Pistol si Boo.

Actorul american, care se afla in aceste zile la Londra pentru a promova noul lui film, "Alice Through the Looking Glass", imitand tonul inexpresiv pe care l-a folosit in acea inregistrare video, a spus: "Va cer iertare pentru faptul ca nu am introdus ilegal cainii mei in Anglia, pentru ca acesta ar fi un lucru foarte rau".

"Scandalul terrierilor" s-a incheiat dupa ce Johnny Depp si Amber Heard, cu chipuri impietrite si voci foarte grave, s-au lasati filmati si au vorbit in fata camerei despre importanta protejarii biodiversitatii din Australia.

Procurorii australieni au renuntat la doua capete de acuzare - asociate importului ilegal de animale -, dupa ce Amber Heard a adus terrierii in Australia anul trecut, in perioada in care Johnny Depp filma in aceasta tara pentru cel de-al cincilea lungmetraj din seria "Piratii din Caraibe". O eventuala condamnare pentru importul ilegal de animale i-ar fi adus actritei americane o pedeapsa de pana la 10 ani de inchisoare. Introducerea in tara a animalelor de companie necesita un permis special si o carantina de cel putin 10 zile.

Johnny Depp si Amber Heard au avut la dispozitie 72 de ore pentru a-i expedia pe Pistol si Boo in Statele Unite, altfel cainii ar fi fost eutanasiati. Un ziar a publicat pe site-ul sau un cronometru macabru, ce arata orele ramase inainte de eutanasierea celor doi caini ai actorului Johnny Depp, iar prezentatorul TV John Oliver a alocat un segment de sase minute in emisiunea lui pentru a satiriza decizia autoritatilor australiene.

Johnny Depp va veni in Romania, alaturi de colegii sai din trupa The Hollywood Vampires, Alice Coope... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro