VIDEO Japonezul care a uluit o lume intreaga isi prezinta trucurile de magie in centrul Timisoarei

VIDEO Japonezul care a uluit o lume intreaga isi prezinta trucurile de magie in centrul Timisoarei

arta si tehnica de a produce iluzii (optice) prin rapiditatea si agilitatea miscarilor mainilor. Imi place Timisoara pentru ca e un oras foarte diversificat si viu" VIDEO "Love story" in Piata Libertatii din Timisoara.

acum 77 luni (2 May 2017)

Keiichi Iwasaki este originar din Japonia. Are 44 de ani si se descrie ca fiind un calator. Pana sa ajunga in Romania a strabatut 43 de tari, unde a facut trucuri de magie pe strada. arta si tehnica de a produce iluzii (optice) prin rapiditatea si agilitatea miscarilor mainilor. E un mod diferit de a trai si ii place.

Din Japonia pana in Europa a trecut prin Coreea de Sud, Vietnam, Cambogia, Thailanda, Malaezia, Singapore, Laos, China, Tibet, Nepal, India, Pakistan, Iran, Georgia, Azerbaidjan si Turcia. Se poate lauda a cucerit si cel mai inalt varf din lume, Everest (8.848 metri) din Hilmalaya. Mihai Bendeac a ramas mut de uimire si in final s-a urcat pe masa pentru a-l aplauda pe concurentul japonez. Iar biccleta este foarte buna daca vrei sa vezi lumea, nu trebuie sa te grabesti, incet si ecologic. In final vreau sa scriu si o carte", a spus Iwasaki, intr-un interviu la o televiziune din Italia.

Citeste si:

Charlie Chaplin din Oltenia. In spatele mastii se ascunde un psiholog FOTO

Povestea chitaristului din Piata Libertatii: "In toata Europa se canta pe strazi. Imi place Timisoara pentru ca e un oras foarte diversificat si viu"

VIDEO "Love story" in Piata Libertatii din Timisoara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro