VIDEO Jacheta cu GPS te ghideaza prin oras

VIDEO Jacheta cu GPS te ghideaza prin oras

Jacheta ii scuteste pe turisti sa se mai opreasca pentru a cauta destinatia pe hartile clasice sau sa se orienteze cu ajutorul GPS-ului din telefoanele mobile, variante care rapesc din placerea descoperirii unei noi destinatii.

acum 70 luni (12 Nov 2014)

Destinata mai ales turistilor, jacheta functioneaza cu ajutorul unei aplicatii pentru Iphone, Navigate App, care comunica wireless destinatia presetata pe telefon unor circuite LED cusute in maneci.

Fiecare maneca este prevazuta cu cinci LED-uri, dintre care se aprind tot mai putine pe masura ce pietonul se apropie de locul unde trebuie sa faca la stanga sau la dreapta. Imediat cum utilizatorul ajunge in punctul de unde trebuie sa mearga intr-o directie sau alta, incep sa vibreze senzorii inserati in zona umarului drept, respectiv cel stang, in functie de indicatiile comunicate prin intermediul aplicatiei. Jacheta ii scuteste pe turisti sa se mai opreasca pentru a cauta destinatia pe hartile clasice sau sa se orienteze cu ajutorul GPS-ului din telefoanele mobile, variante care rapesc din placerea descoperirii unei noi destinatii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro