VIDEO Iubire neconditionata. Povestea sfasietoare a unei cateluse ce si-a salvat stapanii de la moarte

VIDEO Iubire neconditionata. Povestea sfasietoare a unei cateluse ce si-a salvat stapanii de la moarte

In octombrie 2004, un cutremur de 6,8 grade devasteaza locuintele dintr-un oras japonez, iar locuitorii sunt evacuati cu ajutorul elicopterelor de catre armata deoarece drumurile au fost distruse de alunecari de teren.

acum 83 luni (15 Dec 2016)

In octombrie 2004, un cutremur de 6,8 grade devasteaza locuintele dintr-un oras japonez, iar locuitorii sunt evacuati cu ajutorul elicopterelor de catre armata deoarece drumurile au fost distruse de alunecari de teren. Catelusa lor, Mari, era afara alaturi de puii sai si a chemat ajutoare. Datorita ei, militarii i-au gasit pe batran si fetita, dar nu au putut sa o ia si pe ea deoarece nu mai era loc in elicopter.

La doua saptamani de la nenorocire, oamenii s-au intors la casele lor in ruina, iar batranul a gasit catelusa vie, dar foarte slabita. Mai jos puteti urmari o scena din film in care nepoata batranului realizeaza ca militarii trebuie sa o abandoneze pe catelusa Mari si plange in hohote, in bratele militarului. Dovada de iubire suprema: povestea catelusei care s-a sacrificat pentru stapani

Mai puteti citi:

Dragoste pana la ultima suflare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro